Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio nrg power dd-gianelli go?
Marjan:
Razmišljam o LV Touring auspuhu na NRG power pa me zanima koliko bi se dobilo sa Malossi Multivar 2000?
Koliko bi porasle performanse sa multivarom i kako bi to sve na potrošnju utjecalo?
ivanm:
pa ljepše se vrti s njim i dobiješ koji km krajnje...
Marjan:
Ok, još jedno pitanje možda je glupo ali svejedno ću pitati.
Mene najviše zanima poboljšanje na uzbrdici. Na primjer kad sam sa curom na motoru i stanem na semaforu pa triba krenuti, motor sad serijala ubrza do 40-45 kmh koliko bi mogao očekivati poboljšanje sa auspuhom i multivarom.
Ono neka procjena me zanima
ivanm:
40-45? jel imaš blokade na njemu? mora ić više bez obzira na težinu..
sa spuhom se stavljaju federi kvačila tvrđi i s njima ide super u brijeg..
Marjan:
Nema blokada, ali je dosta strma uzbrdica.
Sad čitajući tu po forumu mislim da bi se moglo ako podesim malo bolje skut dosta dobiti jer mislim da mi nije dizna mjenjana kad sam skidao blokade, malo karburator poštimat i da bi išao puno bolje. Npr sad imam rupu u ubrzanju kad smo dvoje na recimo toj uzbrdici zna mi se zagušit motor na par sekundi ili nekoj još strmijoj se uguši pri kretanju ili ako dođem sa manje od 18kmh na strminu. Samo padnu okretaji cura jadna mora dalje pješke. Sad neznam jeli to do rolica ili je zbog dizne ali prije nego je skinuta blokada sa time nisam ima problema.
Inače motor ide lijepo nekih 78-80 po gpsu čak sa nas dvoje jedino ga muču (a i mene) uzbrdice.
Zato bih stavio auspuhić i multivar :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju