Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio nrg power dd-gianelli go?
nrrrg power:
Nedavno sam kupio nrg power dd, blokade su skinute u ovlaštenom servisu s tim da neznam koja je dizna stavljena. Skuter ide po ravnom oko 75 do 80 max po satu a nizbrdo max 90. Ima 11000 km. Ono šta mi se ne sviđa je auspuh koji ima katalizator i zasmrdi svakoga ko sidi iza mene ;D
Rezonantni auspuh mi se ne sviđa jer je pre glasan i zato me zanima kakav je gianelli go auspuh i koliko bi sa njime mogao dobit? Prvenstveno me zanima ubrzanje i to da me bolje vuće uzbrdo. Sa krajnjom bi bio zadovoljan sa 80 km stvarne. Molim vas za mišljenje kakav bi mi set up trebao uz ovaj auspuh? :help:
Gianelli go košta 640 kn i ne znam da li se sa njim dobiju rolice i federi al mislim da ne.
Unaprid hvala svima na pomoći! :icon_thumright:
Grale:
definitivno je bolji od serijskog,ali da bude nekaj ekstra išel skuter,to nebude...
nekih 10-15 % bolje neg serijski...
sa novim leovince touringom dobiješ federe i rolice,a sa gianellijom nznm...
ali gađaš rolice oko 5 g, i federe kvačila,bili bi dosta crne malossi
nrrrg power:
Znam da ne mogu dobit ništa extra al bio bi zadovoljan da dobijem malo krajnje i bolje ubrzanje jer serijski mislim svakako promijenit. Leovince touring mi se ne sviđa izgledom a po performansama mislim da je isti kao i gianelli go s tim da je ovaj i nešto jeftiniji. Da li bi trebao skinit limić sa karburatora i stavit veću diznu uz ovaj auspuh i red sponge?
Grale:
pa slični su izgledom ;D
svjedno koji uzmeš,isti su po performansama...
rolice i federe koje sam reko,limic mores skinut i diznu 62-64...
i redsponge u airbox stavit bi bilo dobro...
90 po satu bi bez problema trebal ić
nrrrg power:
Za početak da li mi je bolje probati sa 5.3 g il 5.5 g. jer otprilike to po forumu preporučuju i koju marku da uzmem( orginal piaggio, polini, malossi il neke druge) i da li mi se isplati stavljat malossi crne federe kad su oni koliko znam skoro isti kao serijski? Da li neko zna koje rolice dolaze sa leovince touringom za moj serijski variomat pa da probam tako' :dontknow: Volio bi se šta bolje uputit u to sve prije nego krenem u kupovinu i rastavljanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju