Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pohvala
ica:
Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:
steeef:
igor.england je srce i duša od čoveka :icon_thumright:
igor.sb:
hvala hvala :frajer:
--- Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 11:44:17 ---igor.england je srce i duša od čoveka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
lijepo i od tebe sinko
cosa_wp:
--- Citat: ica - 02 Rujan, 2012, 09:05:50 ---Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 11:44:17 ---igor.england je srce i duša od čoveka :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel mi pričamo o istom čovjeku? bojim se da ste ga zamijenili!
steeef:
--- Citat: cosa_wp - 02 Rujan, 2012, 14:04:45 ---
--- Citat: ica - 02 Rujan, 2012, 09:05:50 ---Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jel mi pričamo o istom čovjeku? bojim se da ste ga zamijenili!
--- Kraj citata ---
hmmmm ili njegov brat možda?
ko bi znal koe ko? :) ako mi verujete
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju