Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pohvala

(1/2) > >>

ica:
Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:

steeef:
igor.england je srce i duša od čoveka  :icon_thumright:

igor.sb:
hvala hvala  :frajer:

--- Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 11:44:17 ---igor.england je srce i duša od čoveka  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

lijepo i od tebe sinko

cosa_wp:

--- Citat: ica - 02 Rujan, 2012, 09:05:50 ---Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 11:44:17 ---igor.england je srce i duša od čoveka  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jel mi pričamo o istom čovjeku?   bojim se da ste ga zamijenili!

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 02 Rujan, 2012, 14:04:45 ---
--- Citat: ica - 02 Rujan, 2012, 09:05:50 ---Zahvaljujem se članu "igor.sb" čovjek mi je poslao dijelove za karburator (vijak za štelanje smijese i vijak za ler) poslao o svom trošku.Hvala još jednom i poziv ako budeš u blizini Siska javi da platim pivu i čevape. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

jel mi pričamo o istom čovjeku?   bojim se da ste ga zamijenili!

--- Kraj citata ---

hmmmm ili njegov brat možda?
ko bi znal koe ko? :) ako mi verujete

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju