Tehnički kutak > Tuning skutera
Start Lune Vision 1
ratz_hell:
da nece se raspast...ali ces svaki dan , morat skidat deklo i lopatat prasinu van...ja nebi a ti kako hoces...recite mi vi lunasi :) ima li i vasa luna praznog hoda u rucici gasa? moja ima negdje do pola rucice...gdje mogu to dotegnit...mislio sam da ima saraf kod rucice...ali nema!? , i jos jedno pitanje, ako imam praznog hoda, zar to ne znaci da ga ne odvrcem skroz, mislim ne odvrcem onoliko koliko bi mogao rajt, i zato mi slabije i ide?
Metabolicc:
To je i meni bilo al sam nastima neku iglicu ispod sica......nek ti objasni neko ko se razumi u to (ja neam blage veze)
SlowRider:
--- Citat: ratz_hell - 29 Svibanj, 2008, 19:55:15 ---da nece se raspast...ali ces svaki dan , morat skidat deklo i lopatat prasinu van...ja nebi a ti kako hoces...
--- Kraj citata ---
:laughing6: dobra dobra :icon_thumright:
meni je deklo jos cisce...
Luka 0101:
Ja kod sam došao kupiti Lunu, kupio sam onu koja nema praznog hoda u ručici. Išao sam od skutera do skutera i isprobavao.
A šta se tiće dekla, šta da onda napravim, da ga bušim ili ne?
postoji li neka druga varijanta? A da nije financijski bolna
ratz_hell:
am skini ga dole , koji ce ti k***... niti ce te prasina sevit...a hladenje ce bitz super...osim ako ti neka ptica ili nesto ne dopilota u variomat...hehe :toothy9: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju