Tehnički kutak > Injection

Purejet trokira i gasi se

<< < (2/3) > >>

Lenko:
Ovde su RMS ( u stvari kineske)10tak e. Usisni ventil je original je do 50tak a mogu i samo karbonske lamelice (30tak e). Odvrnu se 4 šrafa (najčešće imbus), skine se gumena prirubnica i izvadi ceo ventil. Stavi se drugi, prirubica se vrati na svoje mesto, i zavrni 4 šrafa. Cela filozofija !

mario44:

--- Citat: Lenko - 02 Rujan, 2012, 19:31:30 ---Ovde su RMS ( u stvari kineske)10tak e. Usisni ventil je original je do 50tak a mogu i samo karbonske lamelice (30tak e). Odvrnu se 4 šrafa (najčešće imbus), skine se gumena prirubnica i izvadi ceo ventil. Stavi se drugi, prirubica se vrati na svoje mesto, i zavrni 4 šrafa. Cela filozofija !

--- Kraj citata ---

To mi je zasad prevelika investicija kad nisam siguran da je to to 100%. Za početak ću promijeniti svijećicu i očistiti čašicu injektora.  :)

Lenko:
Ali nije ti problem, a ni investicija, da skineš i proveriš lamelni ventil. Sad te ja, kao, teram da to uradiš...

mario44:

--- Citat: Lenko - 03 Rujan, 2012, 16:34:59 ---Ali nije ti problem, a ni investicija, da skineš i proveriš lamelni ventil. Sad te ja, kao, teram da to uradiš...

--- Kraj citata ---

Uradio bi ja to, ali kako da prepoznam jel je do njega dok ga skinem ili ne?

Lenko:
Kad ga izvadiš, duvaš u njega. Ako pravu duboki zvuk, kao u usnoj harmonici, dobar je. Sve ostalo ne valja !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju