Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa za dell 17.5
zeezy:
72 ti je premala dizna za kit,ispod 80 nemoj ic jer ce ti bit presiromasna smjesa,kupi par dizni od 80 do 90 pa probavaj od vece prema manjoj,ovisi o setupu karba,igli i filteru
Sent from my Milestone using Tapatalk 2
Bero:
problem je u preradi airboxa jer 17,5 nema okrugli venturi (rupu).
Ali kako je ivanm reko, dovolno bi bilo da se guma izčupa, sve su to nijanse. pogotovo ako fergazer nije dobro poštelan.
prvo poštelaj fergazer na manju diznu, pa onda možemo o preradi;)
marino44:
posudio mi je frend drugi karburator rucni cok dizna nema oznake na sebi(valjda je orginal ) i dns sam ga stavio sa airboxom i rad spongeom i zamisli radi ali ne dobro puca mi iz auspuha mora da dobiva previse ili premalo goriva. sutra cu probat nastelat iglu da dobiva manje goriva sada je na sredini
da pitam usput mako sam mjesalicu i napravio mjesavinu na 5 l 1.5dl ulja mozda malo previse....(prvi rezervar da bude malo jaca mjesavina ) koliko je pravilna smjesa 2 % ??
siljo5555:
smjesu radi od 2.5- 3%, kad izvadis tuljac to mora bit vise nego dosta, kreni sa malo vecom diznom recimo 84, ako puca iz auspuha onda je previse goriva koja ti je igla, i gledaj svijecicu....
Bero:
--- Citat: marino44 - 03 Rujan, 2012, 20:16:22 ---posudio mi je frend drugi karburator rucni cok dizna nema oznake na sebi(valjda je orginal ) i dns sam ga stavio sa airboxom i rad spongeom i zamisli radi ali ne dobro puca mi iz auspuha mora da dobiva previse ili premalo goriva. sutra cu probat nastelat iglu da dobiva manje goriva sada je na sredini
da pitam usput mako sam mjesalicu i napravio mjesavinu na 5 l 1.5dl ulja mozda malo previse....(prvi rezervar da bude malo jaca mjesavina ) koliko je pravilna smjesa 2 % ??
--- Kraj citata ---
pogledaj sviječicu, ovisi koje ulje stavljaš. ako je neko skupo i dobro dovoljno je 2%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju