Općenito > Trgovine
NOVI Group Buy sa Scooter Attacka
robert:
--- Citat: P.A.L.A.C - 01 Srpanj, 2008, 15:45:09 ---hac, ljudino, ako ti ne bi bio problem da mi nesto kazes.
mene zanima jel ja sad da imam svoju karticu mogu kupovat djelove preko SA, tocnije koja kartica mora biti??
i kak sad odem odaberem djelove na SA i odem na order vjerovatno kasnije ostavljam podatke i broj kartice, jel oni sami skinu s racuna ili kako, ja uplatim na njihov??
--- Kraj citata ---
upravo tako!
ideš na order i kasnije ostaviš svoje podatke (adresu, broj kartice itd...)!
možeš plaćati master cardom, visa a za american express nisam siguran!
oni ti to oduzmu automatski sa tvoje kartice!
P.A.L.A.C:
hvala roberte.
al mi sad nije jasno, kako oni tebi mogu skinit s racuna?? bez pina bez icega?? tako bi onda mogo prakticki bilo ko skinit??
uglavnom ja se nadam da nagodinu ipak nrg ide pod noz pa mi treba cirka nekih 2500e djelova preko SA e sad me jos zanima posto vidim da se ti kuzis
u to, na tih 2500e kolka % da jos nadodam onako cca.??
robert:
to ti je isto kao da plaćaš ovdje u dućanu te djelove sa karticom! oni provuku karticu i sve 5!
a ovi na scooter attacku to rade online jer imaju tvoje odobrenje!
jesam li ja tebe dobro razumio? misliš za 2500 eura kupovati na scooter attacku?
računaj da ćeš morati 25% našeg pdv, i nekih obrada još na to platiti!
hac:
računaj na cijenu bez poreza još nekih 35 % + za tu cifru češ morat špeditera platit bar 500-700 kn,znači na 2500 e djelova ti je nekih 6-7 000 kuna poreza i ostalih troškova
P.A.L.A.C:
aha ok.
ja sam mislio to ovako ako uzmem cca. nekih 2500e + sa carinama, pdv-om i ostalim pi*darijama 30% x 7.3 (1e=7.3kn) sveukupno = cca. 23 t kn.
ako je to tako onda ok meni pase. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju