Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Jurich:
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Listopad, 2012, 11:22:14 ---
--- Citat: Jurich - 03 Listopad, 2012, 11:20:53 ---aj molim vas neka mi neko pogleda alarm u postu iznad...zelim sta prije nabaviti jedan jer idem u st za par dana
--- Kraj citata ---
Ovisi što ti znači par dana. Moraš računati da mu treba barem 2 tjedna da dođe...
--- Kraj citata ---
Ma zbam nego ja idem u st za par dana i tija bi sta prije nabaviti...
Ako znas pogledaj koliko kosta i koliko mu treva da dođe
marko_AeRoX:
--- Citat: Jurich - 03 Listopad, 2012, 11:55:25 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Listopad, 2012, 11:22:14 ---
--- Citat: Jurich - 03 Listopad, 2012, 11:20:53 ---aj molim vas neka mi neko pogleda alarm u postu iznad...zelim sta prije nabaviti jedan jer idem u st za par dana
--- Kraj citata ---
Ovisi što ti znači par dana. Moraš računati da mu treba barem 2 tjedna da dođe...
--- Kraj citata ---
Ma zbam nego ja idem u st za par dana i tija bi sta prije nabaviti...
Ako znas pogledaj koliko kosta i koliko mu treva da dođe
--- Kraj citata ---
Gledaj... Isto ti je dal ti ja pogledam ili sam pogledaš.
Na ebay ne moraš biti registriran da bi pregledavao što ima za kupiti. A ovo drugo ne možeš vidjet nikako. Piše ti da će doći između 20 - 30 dana. Nekad je to tjedan, nekad je to do 4 tjedna...
papicdu1:
pozdrav da li netko od forumaša naručuje iz kine konkretnije stranica dhgate.com item code proizvoda 143738231 koliko bi još to koštalo poviše ovih 60 dolara hvala
vktr:
--- Citat: papicdu1 - 03 Listopad, 2012, 12:54:53 ---pozdrav da li netko od forumaša naručuje iz kine konkretnije stranica dhgate.com item code proizvoda 143738231 koliko bi još to koštalo poviše ovih 60 dolara hvala
--- Kraj citata ---
370 kn ako imaš sreće
ako ti lupi carinu i sranja
pa i 500+kn
papicdu1:
ima neko da mi napravi uslugu i naruči iz kine ovu vuru gore iz posta po mogučnosti da je u zg hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju