Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
stunt_master:
--- Citat: Jurich - 02 Listopad, 2012, 19:55:31 ---jeli mi moze ko učiniti uslugu i pogledati koliko ovo kosta na ebayu i za koliko dana bi moglo stići?
--- Kraj citata ---
120 kn.. a nekih 20 dana ovisi od prodavaca do prodavaca
vktr:
ja bio naručio tahometar
http://www.ebay.com/itm/280913607853?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
i nije stizalo pun k**ra* i otvorio case i sforso lika da vrati pare, vratio pare, i evo danas stigla besplatna obrtaljka :toothy9:
al to se osvježava svakih onak skoro 2 sekunde u kur*u je
kolko sam uspio vidit kreće na nekih 4k, ubrzava na 7-7200 a krajnja ide preko 8 8200
Jurich:
--- Citat: stunt_master - 02 Listopad, 2012, 20:16:42 ---
--- Citat: Jurich - 02 Listopad, 2012, 19:55:31 ---jeli mi moze ko učiniti uslugu i pogledati koliko ovo kosta na ebayu i za koliko dana bi moglo stići?
--- Kraj citata ---
120 kn.. a nekih 20 dana ovisi od prodavaca do prodavaca
--- Kraj citata ---
jeli ima neki opis...zanima me par stvari a nemogu naći na netu...
jeli piše ako neko prikine lokot nekim klištima jeli svira alarm ili mu razbije ono crno kućište?
EDIT:
moze li ko reći cijenu ovog i za koliko dana bi mogao stići?
Jurich:
aj molim vas neka mi neko pogleda alarm u postu iznad...zelim sta prije nabaviti jedan jer idem u st za par dana
marko_AeRoX:
--- Citat: Jurich - 03 Listopad, 2012, 11:20:53 ---aj molim vas neka mi neko pogleda alarm u postu iznad...zelim sta prije nabaviti jedan jer idem u st za par dana
--- Kraj citata ---
Ovisi što ti znači par dana. Moraš računati da mu treba barem 2 tjedna da dođe...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju