Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
igor.sb:
pa ne tice me se :dontknow:
samo ti objasnjavam znacenje rijeci komercijalno :laughing7: :laughing7:
danc00:
Bok,
ovakva je situacija, naručil sam item za 58 dolara, oko 370kn, od istog kineza kod kojeg sam naručio predhodna dva puta za 250kn, i oba puta je stiglu u identičnom roku od 14dana, i tracking nuber je radio kak spada, tj mogo sam pratit paket!
E sad taj 3. item ima tracking nuber koji uopče ne radi, a prošlo je sad 3 tjedna, znači nekaj ne štima!
E sad mene zanima jel moguče da je paket na carini, i kak ja to mogu doznati, jel moram zvati na carinu ili špediciju ili kak da ja to provjerim, jer ak nije dole onda me kinez zaj#bo 100%, no on kaže da je poslo pa mu moram vjerovati jer mi je prva dva paketa slao i sve je bilo kak spada!
Jel imate broj od carine/špedicije ili koga da zovem?
silvio:
--- Citat: danc00 - 11 Rujan, 2012, 10:07:45 ---Bok,
ovakva je situacija, naručil sam item za 58 dolara, oko 370kn, od istog kineza kod kojeg sam naručio predhodna dva puta za 250kn, i oba puta je stiglu u identičnom roku od 14dana, i tracking nuber je radio kak spada, tj mogo sam pratit paket!
E sad taj 3. item ima tracking nuber koji uopče ne radi, a prošlo je sad 3 tjedna, znači nekaj ne štima!
E sad mene zanima jel moguče da je paket na carini, i kak ja to mogu doznati, jel moram zvati na carinu ili špediciju ili kak da ja to provjerim, jer ak nije dole onda me kinez zaj#bo 100%, no on kaže da je poslo pa mu moram vjerovati jer mi je prva dva paketa slao i sve je bilo kak spada!
Jel imate broj od carine/špedicije ili koga da zovem?
--- Kraj citata ---
A gle potrazi na netu od carine broj
A kaj se tice predmeta,kolko ja znam rok isporuke je mjesecdana pa probaj pricekat jos nalo
chupa206:
koliko bi me ovo koštalo sa svim troškovima?
http://www.ebay.co.uk/itm/Piaggio-Typhoon-Clear-Light-Lens-Kit-Indicator-Rear-Lenses-NEW-50-80-125-cc-/230822615579?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35be199a1b
i jel bi tko mogao naručiti, ako da neka pošalje poruku
vktr:
--- Citat: chupa206 - 11 Rujan, 2012, 10:34:22 ---koliko bi me ovo koštalo sa svim troškovima?
http://www.ebay.co.uk/itm/Piaggio-Typhoon-Clear-Light-Lens-Kit-Indicator-Rear-Lenses-NEW-50-80-125-cc-/230822615579?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item35be199a1b
i jel bi tko mogao naručiti, ako da neka pošalje poruku
--- Kraj citata ---
ne šalje u hr
al da si chupaFromEngland koštalo bi te cca 150 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju