Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 50 R ZZZZZebra :D ,nove slike str 6.

<< < (19/22) > >>

Drnda:
bi li mi ucinio uslugu pa poslikao od prednje maske one najuvucenije nosace u sredini sto se steze za onu ispred nogu i onaj nosac gornji koji se vidi kad se skine plastika za antifriz i ulje.. dovoljno mi je samo s jedne strane, ja ih nemam pa moram napraviti po uzoru na original
hvala

Groš:
Nikakvog popusta nema...pitao sam dal ima neki popust za komplet ako uzmeme za gotovinu i rekel covek da nemaju oni popusta nikakvog da ne prodaju na placu djelove :-/ 320 kn mi je racunao plus postarina...
Evo dns na vecer stavim sliku...

Marekk:
lageros ima popust  :icon_thumright:

MALES SR180r:
moraš naglasit da si član ms foruma i onda ide 20%....ja uzimo neki dan!

Groš:
eh onda bila moja greška kaj nisam naglasio da sam član s foruma..nisam niti uopce znao..al kaj sad..opet bi jeftinije prošao s skf ležajevima..tak da...nece se valjda raspat za 5000 km..neam gore neki bijesni setup..zgrijao blokove ležajevi sami ušli u dosjed...radilica bila dva dana u škrinji..i sjelaa je skoro sama...samo sam šrafima malo dotegnuo..s gumenim čekićem lagano kucno s jedne i s druge strane i vrti see kooo beba...zamahnem rukom ona još sama napravi krug...semerinzi su crne boje..namazao ih s unutarnje strane i s vanjske malo...i sve je ljepo sjelo kak treba. I lagano sad razrađujem i ne vidm nikakvu grešku još za sad.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju