Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 50 R ZZZZZebra :D ,nove slike str 6.

<< < (17/22) > >>

Fušer:
Pa napravi si dihtunge od papira ili kartona  :toothy10:

Groš:
Da...to mi je bilo cudno,pa ih nisam uzeo...nikad cuo da koyo postoje za skutere...a brtve sam uzeo orginal...valjda vrijede tih 95 kn...

Tomi_ZG:
Postoji koyo za minarelli,al za piaggio ne,najbolje uzmi preko člana Lageros NTN japan ležajeve sa čeličnim kavezom,ja ih imam i odlični su,barem zasad  ;D
A dihtunzi jesu preskupi al bolje da si uzeo njih neg rms koje krešo drži jer ti znaju bit svakakvi,vidio sam puknute,pa dimenzije ne odgovaraju,ne paše na glavu...

Grale:
Pa kaj se čudis...
Meni je dihtung glave 120 kn,a rms cijeli set dihtunga di su svi dihtunzi je manje od 100 kn,i sad mi je žal kaj nisam zel rms jer su isti ko i orginal...
Ja imam jedan koyo ležaj,tak da postoje,al za piaggio nznm dal postoj,uzmi ntn,ako već nisi,svima su se odlično pokazali,trebalo bi te ispast oko 250 kn set lezaja i semeringa u lagerosu s popustom,kad je sad poskupelo sve...

Josip:

--- Citat: Grale - 30 Listopad, 2012, 00:07:04 ---Pa kaj se čudis...
Meni je dihtung glave 120 kn,a rms cijeli set dihtunga di su svi dihtunzi je manje od 100 kn,i sad mi je žal kaj nisam zel rms jer su isti ko i orginal...
Ja imam jedan koyo ležaj,tak da postoje,al za piaggio nznm dal postoj,uzmi ntn,ako već nisi,svima su se odlično pokazali,trebalo bi te ispast oko 250 kn set lezaja i semeringa u lagerosu s popustom,kad je sad poskupelo sve...

--- Kraj citata ---

bolje da si uzeo orginal

znas da srad uvijek tezi da bude jeftinije, ali kad se radi o lezajevima semerinzima i brtvama uvijek inzistira da se kupi provjereno, jer je imao dosta problema s tim rms brtvama
a i opcenito kad nesto radis, sklopis odma kako treba i poslije si miran

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju