Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 50 R ZZZZZebra :D ,nove slike str 6.
Groš:
daa..daa..vidio sam tu crveno bijelu..kad smo se našli za rolice i federe u bedeksu :D.
Hvalaa neven..ak ces trebat kaj rolica i remenjaa..javi se na pm..iam togaa gro za piiaggio makine..
Welcome:
Groš, ne rade ti slike kad se klikne na njih? :dontknow:
Groš:
Evoo pošto je loše vrijeme odlučio se ja za generalnu.. Kupio sam auto,pa nisam baš nešto financijski močan i nemogu si priuštit da mi neko drugi složi mašinu :/ .
Dns sam skinuo mašinu s skuta i otovrio mašinu..kad ono inenađenje..klip i cilindar u savršenom stanju,jedne jedine crtice nemaju!!! a ja kupio novi klip i karike rms i sad neznam dal da metnem novi klip ili ne... koje ležaje mi preporučujete?? dal da diram vodenu pumpu,ne pušta ništa??
Aprilia ima 24 600 km
upload
upload photo
photo upload
upload
images
images
walkay:
Ako ces otvarati blokove, promjeni lezajeve na radilici i kupi set za repariranje vodene pumpe, ako je cilindar i klip u dobrom stanju, ja bi uzeo serijske piaggio karike za klip i sve bi vratio, naravno sa novim brtvama... RMS klip nebi staljao nikad, ali kako hoces!
mhr-team:
ležajeve NTN čelični kave...
pumpu ako je uredu ja nebi dirao, jer originalna je bolja od svih zamjenskih definitivno..
a klip bi također stavio novi sa karikama, jer da ga jeebeš mora imati bolju kompresiju sa njim nego sa tim koji je prešao 20+tkm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju