Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo, jedno,Tehničko pitanje...

<< < (6/8) > >>

AeRRox:
Nabavio sam neki 17.5, al djeluje puuuno jednostavniji, moj ima vise rupa za usis, provrta ovog onog...

Nemam vremena preko tjedna, sad za vikend cu sve isprobati.

Mr J:

--- Citat: AeRRox - 16 Studeni, 2006, 20:47:36 ---Nabavio sam neki 17.5, al djeluje puuuno jednostavniji, moj ima vise rupa za usis, provrta ovog onog...

Nemam vremena preko tjedna, sad za vikend cu sve isprobati.

--- Kraj citata ---
Ajde pa javi rezultate...

AeRRox:
Nadam se da neces cuti "zaribala masina", vec se nadam da ces cuti " moj trosi manje od tvog" :toothy12: :glasses9:

Mr J:

--- Citat: AeRRox - 16 Studeni, 2006, 23:10:38 ---Nadam se da neces cuti "zaribala masina", vec se nadam da ces cuti " moj trosi manje od tvog" :toothy12: :glasses9:

--- Kraj citata ---

hahaha... ma nema kaj tu zaribati... Sakmo spoji ulje, bengu i vakuum ako ga imas a ako pumpa tjera benzin onda zacepi vakuum da ti ne vuce fels zrak...

To je sve... nadam se da ces doci na 5l/100km...  a da ce imati 5s od 0-60km/h i da ce nestati ona rupa na 40...

AeRRox:
Mislim da ova druga 17.5-ica koja treba ici ima taj vakum. Moj frgic to nema, znaci da je zatvorim.
Sutra idem izvagati stare rolice pa cu vidjeti na cemu sam. Uzeti cu za 0.5g. teze od starih.
Ove od 7g. su uzas, samo je prednost sto trosi koji dec manje i veca je kranja i manje se vrti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju