Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - setup help?

<< < (4/8) > >>

pajo:
ja sam čak jedno vrijeme(zima)imao bijeli centralni na slabijem mid setupu..i sad če te sigurno pomislit ovaj je lud??
A vi stavljate žuti na serijalu????
Ok je malo(ali malo)tvrđi za ne linearnu polutku i lakše rolice u ser variomat ali netreba pretjerivat...
Treba probat razne konbinacije ne dva set.rolica,jedan centralni i jedne šuštice i kažeš sad sam ga uštelo...
Pročitajte teme od slowridera i dhorvat pa če vam možda biti jasnije.

suman_aprilia:

--- Citat: pajo - 31 Kolovoz, 2012, 14:20:14 ---ja sam čak jedno vrijeme(zima)imao bijeli centralni na slabijem mid setupu..i sad če te sigurno pomislit ovaj je lud??
A vi stavljate žuti na serijalu????
Ok je malo(ali malo)tvrđi za ne linearnu polutku i lakše rolice u ser variomat ali netreba pretjerivat...
Treba probat razne konbinacije ne dva set.rolica,jedan centralni i jedne šuštice i kažeš sad sam ga uštelo...
Pročitajte teme od slowridera i dhorvat pa če vam možda biti jasnije.

--- Kraj citata ---
cekaj malo ti oces rec da ja neznam sta pricam...helou pa j****u sve pogledaj pod temom setup vaseg skutera kad sam stavio svoj seriski setup prije 2 godine...crveni centralni zute sustice malossi kevlar i rolice 3,7, rr, iso je ko zmaj da bolje nije mogo i ti mene sad tu pocijenujes daj covjece ako imas malo vise godina to ne znaci da znas sve...

kupujemskut:
stavio bijeli centralni i crvene na kvačilo..skuter hoće krenut,baci ga na 7 i krene ali malo zastane na 8 i onda se opet zavrti do cca 9500 pa kasnije malo padne ispod 9...e sad mislim da su malo teške rolice? drugih centralnih nemam,mogu eventualno probat žuti,crveni ako ih nabavim besplatno za probu,pokušat ću

Mikac21:

--- Citat: kupujemskut - 31 Kolovoz, 2012, 19:35:55 ---stavio bijeli centralni i crvene na kvačilo..skuter hoće krenut,baci ga na 7 i krene ali malo zastane na 8 i onda se opet zavrti do cca 9500 pa kasnije malo padne ispod 9...e sad mislim da su malo teške rolice? drugih centralnih nemam,mogu eventualno probat žuti,crveni ako ih nabavim besplatno za probu,pokušat ću

--- Kraj citata ---
koji crveni su ti na kvačilu,malossi ili?oni su isto pretvrdi,samo žuti malossi na kvačilo  :icon_thumright:

kupujemskut:
da isto malossi..zašto su pretvrdi? u čemu je razlika jer ja baš nisam skužio,kreće na 7 :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju