Općenito > Propisi
Pitanje za vozacku!
Grale:
piše da se nemora polagat propisi i prva pomoć...možda se moralo prije god i pol,al sad se 1000% nemora
cosa_wp:
--- Citat: Grale - 02 Rujan, 2012, 14:54:13 ---piše da se nemora polagat propisi i prva pomoć...možda se moralo prije god i pol,al sad se 1000% nemora
--- Kraj citata ---
moguće onda da se promijenilo od tog kompjutoriziranja aj bar nešto dobro ja sam morao 2 puta bzvz polagati propise!
steeef:
nije se moralo ni prije polagat propisi ako imaš B i polažeš neku od A kategorija..
to zato kao jer je A niža kategorija od B pa dok imaš položeno B nemoraš propise za A polagat..
al ak imaš A1 npr i ideš za B onda treba slušat propise par sati ak se ne varam i polagat propise za B.
igor.sb:
moguce
kad sam polagao A dok nije bilo ovih A1 A2 gluposti, da bi polozio B morao bi samo voznju, danas moram i propise
cosa_wp:
--- Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 15:36:39 ---nije se moralo ni prije polagat propisi ako imaš B i polažeš neku od A kategorija..
to zato kao jer je A niža kategorija od B pa dok imaš položeno B nemoraš propise za A polagat..
al ak imaš A1 npr i ideš za B onda treba slušat propise par sati ak se ne varam i polagat propise za B.
--- Kraj citata ---
moguće je da je u tome štos jer sam ja prvo A1 pa onda B, a Grale ide obrnuto!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju