Općenito > Propisi
Pitanje za vozacku!
cosa_wp:
--- Citat: ivanm - 31 Kolovoz, 2012, 16:23:18 ---ne kužim zašto onda sve ovo dole navode kao extra cifre..
http://www.oryx-autoskola.hr/cijene
--- Kraj citata ---
nemam pojma znam kad sam ja 2. puta polagao rekli su mi da kad jednom položiš prvu pomoć nemaš više brige s tim poslje toga sam jos jednom polagao i nikad vise nisam imao veze s tom prvom pomoci!
ivanm:
kad non stop mijenjaju nešto u tim zakonima i propisima :dontknow:
cosa_wp:
--- Citat: ivanm - 31 Kolovoz, 2012, 16:27:48 ---kad non stop mijenjaju nešto u tim zakonima i propisima :dontknow:
--- Kraj citata ---
jbg. najbolje direkt u autoškolu jer ti nebi mogao upravljati autom ako nemaš prve pomoći znači da ju imaš prema tome ne treba ti nova prva pomoć za motor prva pomoć je ista nije se ništa promijenilo od 1993. nemas sta novo nauciti!
ivanm:
znam samo da nebi primjenio ništa od onog naučenog eventualno da procjenim da mu je kičma ok onda u bočni položaj..
al kaj se tiče zakona i pomoći na cesti danas nažalost bolje zvat hitnu i čekat neg ić micat ranjene samo im moš pogoršat stanje..
nitko nije osposobljen za manipuliranjem ranjenicima, ovo sa prvom pomoći eventualno ak nema nigdje nikog ili da si sam pomogneš il svom suvozaču..
tak da vidim da mi se žena il frend pati pomogo bi joj ali strancu ne vjerujem da bi ga dirao.. :icon_scratch:
Motorisuzakon:
A dalije istina to sam isto cuo kad polozim za A1 sa 16 godina jeftinija vozacka za auto? i cuo sam da se onda samo polaze voznja za auto....? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju