Ostalo > Foto, video, music...

Najveći moto-sport event na svijetu-The Isle of Man TT

<< < (3/4) > >>

ruffryder_93:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Kolovoz, 2012, 00:28:25 ---rijetko tko se razbio i imao priliku ponovno voziti... tu su velike brzine i jako velika sansa za poginuti... puno je velikih talenata tu zavrsilo...
rossi je samo turisticki se provozao pa je imao pune gace hhh
rekao je jedan veliki respect svima koji ovo voze...
tu ne voze za lovu nego za sebe

--- Kraj citata ---

tako je

ovo baš moraš voljeti dovoljno jako da se upustiš u ovakav je#eni izazov  :icon_thumright:

danc00:
Ma daj, pa vidiš da se lik plaće na kraju trke...nebi to vozil ni za 100evra! Nemre to Rossi vozit jer to nema veze sa njegovom trkom...ovo su skroz ekstremni uvjeti...

...svaka čast onome koji gleda to sa strane uživo...onaj koji vozi je verojatno spokojan i mirne duše ide na start  :o 

E dajte pogledajjte pozorno onaj pad na 50sec od početka, pa kaj ostane od tog frajera, pokupi onaj zid kameni sa kolko negdi...100-150km/h  :dontknow:

stjepko007:
to samo luđaci mogu vozit,za mene svi koji to voze nemaju bas puno u glavi...

Iwo SR Tuono:
Kaee ovo pa ovako se mi po gradu vozimo s poturpijanim pedesetkama  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

gledao sam još prije filmiće od toga, treba bit dobro udaren u glavu za ovo odvozit

Drnda:
svake godine izadje filmic kao dokumentarac ajmo reci.. ljudi su zakon, vozaci srcani, vidi se da nema rivalstva nego samo ljubav prema onome sto rade.. ovo je preekstremo cak i za mene koi to obozavam  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju