Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox - nece preko 12 000 rpm

<< < (4/6) > >>

Bero:

--- Citat: brzi bmw - 31 Kolovoz, 2012, 20:19:54 ---smijesa je dobra svecica dobre boje mada sam mu sad stavio diznu 98 pa se osijeti da mu je to malo prevelika dizna centralni je crveni malossi mhr,vratit cu stari tp variomat sa 4.3g rolicama pa cu probati.mada mislim da nije do toga jer on na mjestu kad skinem variomat i upalim bez njega on nece preko 12

--- Kraj citata ---
jel imaš airbox ili gljivu?

"cijeli život" vozim due+ i nardo, nikada nisam imao problema sa okretajima, dapače ima ih i previše. sa nardom ide uvijek do 12500
a sa roostom je išo do 13800
naravno ne vrtim ga toliko kroz ubrzanje već na krajnoj.
kroz ubrzanje je naštelan u maksimalnoj snazi auspuha

brzi bmw:
imam air box na kojem sam izbusio par rupa imo sam diznu 92 pa 96 i sad je 98 ali to mu je previse ...onako troksa tako da cu vratiti 96 skut ide bas jebeno ali cim se priblizi 12  on vrati obrtaje za jedno 300 i opet krene do 12 i opet tako vrati cdi sam kupio novi otvoreni ali isto se ponasa i sa starim....jedino da nije problem u nardu ....tj u flandji jer mi je tokar pravio i sirina je jednaka ko izlaz iz cilinda jedino ako nije trebala biti jos veca.....

brzi bmw:
nece preko 12 i nece i nece ... ne da mu se :))

brzi bmw:
innerrotor a to je ??

gumy:
trkaća struja s kojom gubiš svjetla i sve i to ti je na takvom setupu bezpotrebno, serijska struja drži do 13500 provjereno, problem je negdje dalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju