Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox - nece preko 12 000 rpm
brzi bmw:
due + otvoreni cdi nardo 21delorto nece preko 12 000rmp skinem remen i upalim ga na mjestu dam gas do kraja i nece dodje do 11 700 i to je to tako i u voznji svijecica je nkg br9 ili tako nesto nije platinum ili sl paljenje mi nije zakrenuto kao sto treba za due+ ostavljeno kako je tvornicki dali je moguce da je bombina slaba za te obrtaje seriska je ??
Josip:
--- Citat: brzi bmw - 28 Kolovoz, 2012, 19:03:19 ---due + otvoreni cdi nardo 21delorto nece preko 12 000rmp skinem remen i upalim ga na mjestu dam gas do kraja i nece dodje do 11 700 i to je to tako i u voznji svijecica je nkg br9 ili tako nesto nije platinum ili sl paljenje mi nije zakrenuto kao sto treba za due+ ostavljeno kako je tvornicki dali je moguce da je bombina slaba za te obrtaje seriska je ??
--- Kraj citata ---
to je i meni bilo, samo je meni bio carb 19mm + airbox
na kraju sam dokucio da je do spuha bilo, nije imao granu 25 ili 26mm koliko vec treba nego ko da je neka druga navarena, u voznji je bio totalno mutav, slabiji nego neki stock skuter nikako razvrtit
vjerojatno ti nije do toga
Miki-speedy:
Pa sta te kosta da zakrenes paljenje,ne kazem da je to uzrocnik al trebala bi se situacija malo popraviti
Poggiali:
uzet inerotor :)
pralas:
pomicanje paljenja 3 stupnja na minarelliu je must have!
ja dok sam imao roosta i metrakita,sam busio 3 mm na statoru i zaokrenio(imas sliku kako se to radi na due+ uputstvu,istina to nije točno 3 stupnja kao kad se sa kajlom pomiče) ali meni je sa tim i svječkom ngkb10eg,vrtio sigurno 13 000 na serijskom cdi-u,tako da ti nikakav innerotor ne treba da bi skuter isao u okretaje i radio kak spada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju