Općenito > Maxiskuteri
max brzina Gilere Nexus ie 250ccm
derbiGP1:
--- Citat: sski001 - 09 Listopad, 2012, 23:08:37 ---
Kolega,moraš priznati da je Nexus puno tvrđi od Beva,Scarabea ili Yamahe X-Max...
--- Kraj citata ---
Nisam vozil Nexusa, al i Scarabeo je podosta tvrd. Nije baš za nježne guze!
[/quote]
tvrđi je beva i scarabea, isti je, identican kao xmax - imam 65 kila. da je mekan ko bev onda bi se i vozio ko bev, a to nikako ne zelim ;)
fleky911:
ja znam samo da je taj nexus 250 super ja sa ovom yamahom 125ccm (na brzine) lagano 90kmh a efz samo stisne gas i odeeeeeeeee a ako dodaš da je efz malo jaci covjek taj nexus ide odlicno onda
efz me opalio sa nexusom ko zeko zećicu
gravity:
samo da potvrdim da sam s nexusom 250 isao 2 puta zadar-rijeka,putna je bila izmedu 80-120,tek nakon 2 sata voznje me pocela malo guza boliti,ali nista strasno,stanes negdje popis caffe 15 min i idemo dalje,trenutno nexia posjedujem 4 god i 10 mj :P,ima 40000km i do sada radi bez greske,jedino ga treba redovito servisirati :headbang:
ljubo46:
--- Citat: gravity - 31 Listopad, 2012, 12:02:11 ---samo da potvrdim da sam s nexusom 250 isao 2 puta zadar-rijeka,putna je bila izmedu 80-120,tek nakon 2 sata voznje me pocela malo guza boliti,ali nista strasno,stanes negdje popis caffe 15 min i idemo dalje,trenutno nexia posjedujem 4 god i 10 mj :P,ima 40000km i do sada radi bez greske,jedino ga treba redovito servisirati :headbang:
--- Kraj citata ---
svaka čast to je posao ma trenutno je nexus na pauzi sto se tiče mene al bit će...pa čuj nema ni potrebe ić na put bez stajanja malo treba ipak odmorit i noge protegnuti ;D
efz:
sto se tice udobnosti i Nexusa definitivno ima neudoban sic kao sto je steef gore naveo, ali i to se da rijesit.......ja sam dao izraditi sic po mjeri i taj problem je sada rijesen:
http://www.zaslike.com/files/fstl13qmrfja4dndopf.jpg
http://www.zaslike.com/files/mtwsua68ivujbpzr4r5t.jpg
istina da je kostalo ali je ovaj sic naspram originala nebo i zemlja, osim sto je udoban za vozaca puno je sada udobniji za suvozaca, najbolji test je bio ja i zena u 2 dana zabok - ilok - zabok , nekih 900km ukupno bez vecih bolova u guzici uz par stajanja naravno, dok sa original sicom nisam mogo do steffa doc a da ne umrem od boli u dupetu a to je 100tinjak km :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju