Općenito > Maxiskuteri

max brzina Gilere Nexus ie 250ccm

<< < (6/11) > >>

ljubo46:

--- Citat: daRio - 29 Kolovoz, 2012, 16:25:01 ---
--- Citat: ljubo46 - 29 Kolovoz, 2012, 11:56:12 ---
--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2012, 11:46:47 ---a ti mislis sjest na autoput i ful gas derat?onda ti bude dugo vozil taj nexus  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ne mislim to jojjjj.....ako mi se desi da cu morat...mislim si taj skut kupit za uzivanciju..icu cu u obilazak jadrana i u avanture..kuzis? opustanje zivaca od svakodnevnice...

--- Kraj citata ---

To nije skuter za to,pretvrd je i neudoban i to je bio razlog zašto sam ga se jako brzo riješio.
Btw,ljudi su ti točno rekli,pokazuje cca 140 a ide između 120 i 130,troši i3-4 lit i definitivno je najatraktivniji u klasi.
Ako te ne smeta tvrdoća i navedena max brzina onda nemaš šta razmišljati,kupuj u protivnom stani na loptu i razmisli.

--- Kraj citata ---
probao sam ga nedavno i sve mi odgovara a sad kad ga kupim da li če mi se nešto ne svidjeti nakon nekog vremena vidjet ćemo

daRio:

--- Citat: ljubo46 - 29 Kolovoz, 2012, 16:36:48 ---
--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2012, 11:46:47 ---a ti mislis sjest na autoput i ful gas derat?onda ti bude dugo vozil taj nexus  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ne mislim to jojjjj.....ako mi se desi da cu morat...mislim si taj skut kupit za uzivanciju..icu cu u obilazak jadrana i u avanture..kuzis? opustanje zivaca od svakodnevnice...

--- Kraj citata ---

To nije skuter za to,pretvrd je i neudoban i to je bio razlog zašto sam ga se jako brzo riješio.
Btw,ljudi su ti točno rekli,pokazuje cca 140 a ide između 120 i 130,troši i3-4 lit i definitivno je najatraktivniji u klasi.
Ako te ne smeta tvrdoća i navedena max brzina onda nemaš šta razmišljati,kupuj u protivnom stani na loptu i razmisli.

--- Kraj citata ---
probao sam ga nedavno i sve mi odgovara a sad kad ga kupim da li če mi se nešto ne svidjeti nakon nekog vremena vidjet ćemo

--- Kraj citata ---

Super i sretno!
Dobar izbor za nekog tko nema više od 30-tak godina. :notworthy:

ljubo46:

--- Citat: daRio - 29 Kolovoz, 2012, 16:40:28 ---
--- Citat: ljubo46 - 29 Kolovoz, 2012, 16:36:48 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Super i sretno!
Dobar izbor za nekog tko nema više od 30-tak godina. :notworthy:

--- Kraj citata ---
hvala.. zato treba novčanik hehehehe ;D

_r0bi_:
Dario kaki si ti to nexus imo? neki neudobni limit ediition  :icon_scratch:
Prijatelju ovisi sta te zanima,sta ti je bitno kod odabira...brzina nije vald jedino bitno  :icon_scratch: udobnost,izgled,potrosnja,cijena.... :icon_thumright:

daRio:

--- Citat: _r0bi_ - 29 Kolovoz, 2012, 22:17:15 ---Dario kaki si ti to nexus imo? neki neudobni limit ediition  :icon_scratch:
Prijatelju ovisi sta te zanima,sta ti je bitno kod odabira...brzina nije vald jedino bitno  :icon_scratch: udobnost,izgled,potrosnja,cijena.... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kolega,moraš priznati da je Nexus puno tvrđi od Beva,Scarabea ili Yamahe X-Max.
Njih sam imao i sa nima ga uspoređujem a to što je meni pretvrd ne znači da je i drugima. :icon_thumright:
U svakom slučaju sto puta kažem da je to vrhunska i prekrasna vozilica i da je to samo moj skroni osjećaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju