Općenito > Generalno o skuterima
POMOC u odabiru skutera???
roby44:
piaggio je 16, jucer vidio u piaggio centru.
derbi ti je isti piaggio, samo drugacije izgleda,a cuo sam hrpu puta kako ljudi koji imaju piaggio seru po derbiu jer nemaju pojima da ima piaggiovu masinu. jedino sto je nekako mali i ne bas lijep ali masina bez greske a to ti je i najvaznije.
ili ak ces stavljat kit svejedno ti je, kit na jednom ili drugom, ista stvar, u tom slucaju gledaj samo na izgled i zavrsnu obradu.
Doomsday:
Fly 100 i Agility 125 su OK skuteri...
Ako imaš A kategoriju, ako ne voliš tjuning, ako nisi previše visok i/ili težak, ako ti suvozač/ica nema previše kila...
U tom slučaju, po mom mišljenju, Agility je bolji izbor jer Fly ima 6,2 konja, a Agility 8,8 konja i veći zakretni momenat...
Kako je Fly 4T mašina, bit će otprilike brz kao malo natjunirana 2T 50-tka, a to može bit frustrirajuće... :laughing7:
Ako si malo veći i teži, i planiraš češće imat suvozača iza sebe, preporučam ti Kymco Bet&Win 250, vodom hlađen, 19,7 konja, 26 tisuća kuna (ali prati akcije, možda bude šta manje...) i nećeš požalit, dovoljno mista i snage, a cijena dobra...
O kvaliteti Kymca, pa i Piaggija neću govorit, oba su OK, ali triba imat i malo sriće... :toothy3:
Max:
zna netko par stranica da mi napise... Da si jos malo pogledam..
Doomsday:
stranica... :icon_scratch:
o čemu? ???
Tommek:
--- Citat: Max - 12 Studeni, 2006, 14:12:21 ---zna netko par stranica da mi napise... Da si jos malo pogledam..
--- Kraj citata ---
mislish o tim skutima stranice??? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju