Općenito > Propisi
Koliko je kazna za vozacku (50cc)
vipeRstefaN:
hvala na odgovorima :) ...procitao sam malopre negde da ako si prvi put uhvacen bez dozvole,a maloletan si dobijas neki sudski ukor,pa ako zna neko da pojasni to ?
IceMan:
ako ti je prvi put, napisi neku zalbu i dobit ces opomenu od suda da vise to ne radis da si maloljtan i da te nece kaznit, tj. dobit ces samo upozorenje od njih...tako je meni bilo...a ako to ne prode onda je kazna od 5000 kn
skipper_2t:
ne govorite bezveze gluposti kad pojma nemate,ako si maloljetan nece ti doc kazne ni kune,mene je zaustavilo 4-5 puta bez vozacke i isa san na sud,i uvik mi je dalo opomenu,rekla mi je da cu morat na predavanja neka ic al nista od toga,kazna ti nemoze doc ocu jer on nije upravlja motor,moze mu doc jedino nesto sitno jer ti je da da upravljas motoron vise nista,al ce ti poslat socijalnu radnicu i to bi ti moga bit neki amo rec problem,niceg vise se netribas bojat
3alfa3:
--- Citat: vipeRstefaN - 27 Kolovoz, 2012, 13:40:05 ---Pozdrav...ja sam maloletan,i pisali su mi prijavu jer nemam vozacku za Aprilia Sr 50 cc ...Inace imam 16 god...motor je registrovan i sve,nosio sam kacigu...Zanima me kolika je kazna? Hvala unapred! ???
--- Kraj citata ---
Ne pise ti u profilu od kuda si, al pretpostavljam da pitas za HR (pises ekavicom pa da ti ljudi ne odgovaraju kakvo je stanje uHR, a ti mozda u SRB ili BiH)
roc:
pa sa 16 možeš polagat nisi se smio tako igrati a kazna je najvjerojatnije oko 4000kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju