Općenito > Propisi
Koliko je kazna za vozacku (50cc)
ziloryder:
--- Citat: stunt_master - 28 Kolovoz, 2012, 15:47:31 ---
--- Citat: daRio - 28 Kolovoz, 2012, 15:10:27 ---
--- Citat: stunt_master - 27 Kolovoz, 2012, 23:50:51 ---dario ti govoris ispravno i kak bi trebalo bit, al nazalost (ili bolje receno NA SREĆU) nisi upravu sta ti je i alfa obrazlozio :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kažem ti,to je zakonska procegura koja bi se trebala poštivati ali se očito ne poštiva u potpunosti,neki se izvuku ukorom a ne ki ne.
Budi uvjeren da će se sve više kažnjavati jer se razne nesreće događaju,blagajna je puna a i pristupanje EU uvjetuje veću disciplinu.
Osobno,nisam pristaša oprosta u ovom slučaju jer ako već sa 16 radi takve idiotarije sa18 će biti još gore a zna se da je to stvar odgoja.Zato bi po zakonu roditelj trebao odgovarati a maloljetnika svakako evidentirati da se nako 18 vidi kakva je dobrica bio.
Tako je svugje u razvijenim zemljama i niko se sa takvim stvarima ne igra.
Btw....lako je bilo glumiti facu i vozikati se po selu a sada cvili po forumu i traži pomoć. :nono:
Licemjerje i nedostatak kućnog odgoja,ništa drugo.
--- Kraj citata ---
sve si rekao potpuno ispravno,jedino se neslazem s tim podebljanim...
vecina ih tako razmljislja,i oni koji nemaju vozacku sa 16 i 17 uglavnom se sve svodi na vozinjice po sprednim cestama,ne izlaganje riziku i policiji i naravno uz regan motor i kacigu.... i to nemora bit odraz odgoja i onog kakav ce netko kasnije bit ,jer taj sa 16 bez vozacke mozda se kulturnije ponasa u prometu i kao covjek .i manja je opasnost od pola drugih sa vozackom,nikad neznas :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
S ovim se tvojim slazen i naveo sam u 2 teme, Onaj tko nema vozacku al od nas normalnijih s regom i kacigom, Vise ce pazit od onog ko ima vozacku, Jer valja u prometu bit neprimjetan :D zbog policije i svega...A veliki minus je to sta je preskupa vozacka za 50/125
maki 225:
Zaustavi me 2puta u istom danu,bez vozacke,papira,rege ili bilo cega,al bio maloljetan :laughing7: i uvijek sve prolazilo bez ikakvih problema,sudac vec sam zna sta treba pisat u izvjestaj kad dobije takav slucaj. Ili ces dobit 700kn sudskih troskova ili samo opomenu(veca vjerojatnost)
Ivan46:
--- Citat: maki 225 - 28 Kolovoz, 2012, 22:12:23 ---Zaustavi me 2puta u istom danu,bez vozacke,papira,rege ili bilo cega,al bio maloljetan :laughing7: i uvijek sve prolazilo bez ikakvih problema,sudac vec sam zna sta treba pisat u izvjestaj kad dobije takav slucaj. Ili ces dobit 700kn sudskih troskova ili samo opomenu(veca vjerojatnost)
--- Kraj citata ---
da bas,uhvatili te bez vozacke i rege,i onda se se opet iso voziti taj isti dan,ajde lazi negdje drugdje.
maki 225:
--- Citat: Ivan46 - 29 Kolovoz, 2012, 12:15:22 ---
--- Citat: maki 225 - 28 Kolovoz, 2012, 22:12:23 ---Zaustavi me 2puta u istom danu,bez vozacke,papira,rege ili bilo cega,al bio maloljetan :laughing7: i uvijek sve prolazilo bez ikakvih problema,sudac vec sam zna sta treba pisat u izvjestaj kad dobije takav slucaj. Ili ces dobit 700kn sudskih troskova ili samo opomenu(veca vjerojatnost)
--- Kraj citata ---
da bas,uhvatili te bez vozacke i rege,i onda se se opet iso voziti taj isti dan,ajde lazi negdje drugdje.
--- Kraj citata ---
Isti dan da i kad mi ispise kaznu isao sam opet kuci skuterom,sta je tu cudno?
X-Thug:
--- Citat: maki 225 - 29 Kolovoz, 2012, 18:42:30 ---
--- Citat: Ivan46 - 29 Kolovoz, 2012, 12:15:22 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Isti dan da i kad mi ispise kaznu isao sam opet kuci skuterom,sta je tu cudno?
--- Kraj citata ---
cudno je sto te nije iskljucia iz prometa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju