Općenito > Propisi

Koliko je kazna za vozacku (50cc)

<< < (4/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: kristijan1710 - 27 Kolovoz, 2012, 19:04:20 ---Kazna ti je od 5-15tk.. Ako si maloljetan dobivas prvi put sutski ukor.. Posto je moj skuter bio na mene nije stari nikakvu kaznu dobio jedino je moro na sud samnom... A frend je dobio isto sudski ukor al skuter mu je bio na starog.. Tako da mu je stari dobio oko 600kn kazne..  Ovo znam iz vlastitog iskustva..

--- Kraj citata ---

To je valjda kazna sto je dao vozilo na upravljanje nekom ko nema dozvolu

nodius:
sve je dobro do te ne ulove, sad promisli prije nego sto sjedas na skuter under-age...  :sad3:

skipper_2t:

--- Citat: daRio - 27 Kolovoz, 2012, 18:12:09 ---
--- Citat: skipper_2t - 27 Kolovoz, 2012, 17:54:52 ---ne govorite bezveze gluposti kad pojma nemate,ako si maloljetan nece ti doc kazne ni kune,mene je zaustavilo 4-5 puta bez vozacke i isa san na sud,i uvik mi je dalo opomenu,rekla mi je da cu morat na predavanja neka ic al nista od toga,kazna ti nemoze doc ocu jer on nije upravlja motor,moze mu doc jedino nesto sitno jer ti je da da upravljas motoron vise nista,al ce ti poslat socijalnu radnicu i to bi ti moga bit neki amo rec problem,niceg vise se netribas bojat

--- Kraj citata ---

Jako edukativan post,samo tako naprijed,samo savjetuj ljude da si prije 18-te zagorčaju život nepotrebno.
To što si ti imao sreće (i to je upitno jer neznamo da li govoriš istinu)ne znaći da je to ispravan način i da neće snositi posljedice.
I zapamti,do punoljetnosti otac i njegov OIB su odgovorni pred zakonom za tebe.Ako je policajac korektno odradio zapisnik i sve predao u proceduru poziv će doći na ime i prezime oca.

--- Kraj citata ---
znan jos par momaka koje svaki dan zaustavljaju bez vozacke i nikad nista nisu platili,a jedan od njih je clan foruma

Reponja:
Jbt, gdje ovo ide... Meni bi stari kičmu strg'o da sam mu doma dovukao policiju/prijavu za vožnju bez vozačke.
Za vrijeme polaganja sam vježbao po dvorištu i 50ak metara svoje (onda) neprometne ulice. I to mi je bilo
jasno da ću platiti ako me ćope plavci, stari je tu bio jasan (mislim, da se dogodilo, da bi mi bio u stanju zabraniti
sastavljanje prigovora). Jbg, bilo je teško strpiti se, ali kad vidim ovakve slučajeve, drago mi je što je stari ostao
karakter...

BilyPiton:
neko voli batine  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju