Tehnički kutak > Tuning skutera
start skutera
roc:
imam generica roc-a i poslušao sam savjet od dany7 i stavio sam rolice polini 4,7g i žute federe kvačila. Imam i onaj kineski rezo spuh. Kad sam to sve montirao(mislim na role i federe) start jos gori nego prije ali se zato ubrzanje popravilo i nema rupe ali nista preko 70km/h. Sad mi treba neki savjet za start i krajnu imam osjećaj da se na startu previše vrti a nigdje nejde :dontknow: :dontknow:
Mikac21:
--- Citat: roc - 26 Kolovoz, 2012, 14:36:24 ---imam generica roc-a i poslušao sam savjet od dany7 i stavio sam rolice polini 4,7g i žute federe kvačila. Imam i onaj kineski rezo spuh. Kad sam to sve montirao(mislim na role i federe) start jos gori nego prije ali se zato ubrzanje popravilo i nema rupe ali nista preko 70km/h. Sad mi treba neki savjet za start i krajnu imam osjećaj da se na startu previše vrti a nigdje nejde :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ak ti se to dešava na startu onda su ti lagane rolice,probaj sa težim.a koji centralni feder imaš?
roc:
serijski centralni ali mislim da su rolice ok
roc:
:help:
ivanm:
pretvrdi su federi kvačila, stavi mekše..
nije to neki rezo spuh to je kineska kopija spuha i ne ide to bog zna kak u okretaje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju