Općenito > Servisi

Servis za Kineze (zbog osiguranja) ZGB

(1/1)

zedooo:
Molim vas da pomognete znaci trazim servis u Zagrebu u kojem radi iole normalan serviser koji covjeku iz osiguranja moze objasnit sto je i kako zjebano (u prometnoj)
Znaci ne zelim da mi procjenitelj poslika 2 plastike i kaze dobit ces 500 kuna nego zelim da shvati da je savijena rama ili vilica (jos nisam siguran), popigan nosac auspuha (vjerojatno pukao blok) itd. itd.

Naravno ne ide mi u korist ni to sto je skuter slozen sa BBK, bregastom, drugim auspuhom, svjetlom, gumama itd. :D

Hvala unaprijed!

piroman:

Molim vas da pomognete znaci trazim servis u Zagrebu u kojem radi iole normalan serviser koji covjeku iz osiguranja moze objasnit sto je i kako zjebano (u prometnoj)

Hvala unaprijed!
potraži si na internetu viktor moto-sport stvarno rade odlično pa tamo ppitaj za to :)

orbit:
Imaš u Odranskom obrežu to ti je kod Remetinca Jur-prom ako trebaš broj javi se to je moj serviser dečko je odličan i za servis i za pomoć oko ovakvih stvari zanači skine plastike dole i pogleda dali je nešto ptrgano ili spigano i još ako treba posvađa se s procjeniteljima jer ga živcira kad se prave pametni a nemaju pojma.

zedooo:
hvala al prometna je bila prije par mjeseci :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju