Općenito > Trgovine
Nitro Booster 70cc Big Bore
Crazy Kuree:
ko prvo to nije od nikasila i ko drugo ovo je nešta fušersko gusano ima onaj bost port ko seriski cilindar kao i ispuh tak da ovo mi više liči na 50ccm seriski, a piše high end LOL 2 karike gusani kit i po kanalima se isto zaključi da je riječ o seriskom cilindru sad dal je 70ccm neznam. ovo je gusani 100% a piše aluminiski i još 10mm bolcna a high end racing ovo neko oće gadno uvalit nešta nebi to uzeo nikad
igor.sb:
a kakvu frend ima apriliju?
Crazy Kuree:
Nema veze s nitrom i bosterom to su ti modeli za koje ide Znači Mbk nitro (skuter identičan kao aerox),yamaha booster,yamaha aerox. to je seriski cilindar taman i da ima 70ccm jači od njega su malossi sport 70, TP trophy 70 (neznam iz iskustva al slika govori tisuću riječi)
stardust:
frend ima SR 50
@crazykuree....kak znash da nije nikasil?
pise lijepo aluminijski kit sa nikasil stijenkom cilindra i da nije gus (NOT! CAST IRON - nije gus)
vec sam kupovao od tog lika i nikad problema pa sam gotovo siguran da je ovo kaj je napisao tocno
a da recimo kit i dode pa da se ispostavi da nije takav kakvim ga je opisao dobio bi povrat novaca
evo malossi sport 70..razlika u materijalu je ocigledna(baci oko na glavu)
evo ovaj sa ebay-a:
Mr J:
hmmm... vidim da se na ovom sa ebaya prikljucak za vodu sjaji kao da je iz aluminija, mozda je eloksiran aluminij u tu tamnu boju...
Ali ono sto mi se ne svidja je premaleni ispuh... a i sjena je bacena na njega tako da se neda na oko sa slike zakljuciti je li rijec o gusu ili nikasilu...
Glave su uvijek aluminijske...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju