Tehnički kutak > Tuning skutera
Di ću nabavit sportski auspuh za Beverly 250?
speed:
--- Citat: mindwarp - 26 Svibanj, 2008, 10:19:13 ---bia san u piaggio centar i nisan uspia nać..pa ako iko zna nek pomaže pobogu..:) iz Splita sam..
--- Kraj citata ---
kolega kulturno se predstaviti forumu
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0
IKO:
ima ti u mayera u splitu,tamo san i ja uzea,a ako oćeš proć jeftinije uzmi od greenlita,spustio je 1000kn u odnosu na novi pa ti vidi,naravno ako grana paše.
ima ti i solucija ako ti nije daleko,u makarskoj čovik radi auspuhe deak,zovi ga i dogovori se,javi ako oćeš broj.inače skroz dobar auspuh dosta ljudi ga ima.
od ovi drugi auspuha nikako ti ne preporučan shachala a i ako ga oćeš u dućanu u splitu ga više ne drže.
mrcina:
večina auspuha je rasprodana za SKUTERE jer ljudi ih traže kao kruha.
ha jebiga nako 4 godine vožnje sa orginalom toliko ti zaguši mašinu da se počne pregrijavati.moje iskustvo.
dok sam imao orginal temperatura se dizala na raskrižju do crtice pred crveno a sad stane na polovici.
greenlite:
--- Citat: mrcina - 27 Svibanj, 2008, 09:40:53 ---večina auspuha je rasprodana za SKUTERE jer ljudi ih traže kao kruha.
ha jebiga nako 4 godine vožnje sa orginalom toliko ti zaguši mašinu da se počne pregrijavati.moje iskustvo.
dok sam imao orginal temperatura se dizala na raskrižju do crtice pred crveno a sad stane na polovici.
--- Kraj citata ---
a tebi se vjerojatno zagušavao jer ti katalizator pregorio itd
ali vidjet ćeš navolit ćeš se tog rokanja a i zvuk toliko umara u vožnji da je za popizdit.
najbolje je pola godine vozit na serijali pola na otvorenom spuhu. Kad sam stavio natrag standardni spuh iznenadio sam se koja tišina. A svojeg bum prodal jer i skuter bu se u skorašnje vrijeme prodaval (neki drugi planovi) a i susjedi me ne vole jer svako jutro u pola šest s tim auspuhom na posal dok onih spavaju :toothy3:
90% sam siguran da bi top morao pasati na beverly iz tog razloga što su iste mašine i isto su ovješene za okvir...
mrcina:
ha čuj ja znam kak je to kad sam imao serdarovića.
tvoj nema db killer jel.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju