Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu
MorphiusKC:
--- Citat: Grale - 11 Rujan, 2012, 15:30:40 ---grale se trenutno jebe sa svojim...
točno koda mi vuče fals,a nznm di...semerinzi novi,prirubnice dobre...
sad sam zamjenil crijevo od pumpe jer je ispucalo,opet isti k...
tak da trenutno ni nemrem doć do njega,da prebacimo nosač
--- Kraj citata ---
bez brige,prvo ti svoj rijesi pa ako ja necu svoj slozit u medjuvremenu budemo sarafili,al ja cu sutra njega ljepo u kombi pa k majstoru,bolje da ga netko slaze ko ima znanja neg ja koji nema dume,samo ono sto se moze na netu naci,ak nista nebude ni majstor uspio prebacit cu ga na karburator i to je to,grale drzim fige da ga slozis
Lenko:
--- Citat: Grale - 11 Rujan, 2012, 15:30:40 ---grale se trenutno jebe sa svojim...
točno koda mi vuče fals,a nznm di...semerinzi novi,prirubnice dobre...
sad sam zamjenil crijevo od pumpe jer je ispucalo,opet isti k...
tak da trenutno ni nemrem doć do njega,da prebacimo nosač
--- Kraj citata ---
Probaj ili sa sapunicom, ili nekim dimom...kad već voliš sex, xexe...
Grale:
skino sam nosač i počistio emulziju,pa budemo sutra isprobali na njegovom da ne sklapam bzvz danas svojeg
steeef:
samo pazi kome ga voziš na popravak,treba to znat složit a i imat volje i živci dok počne (od)jebavat sve po redu,ko na ovom kaj imam doma.valjda bu gotov denes :P
Grale:
stavljen danas moj zeleni sa tijelom,i neće sastavit,koda dobiva znakove života al niš...
i probamo direkt ubacit gorivo u cil,kad ni onda neće upalit više
ja ruku na rupu od svjećice,kad ono kompresija niti da me poškaklja...
neki dan pri štefu dok smo sprobavali kompresiju na jednom diteku,kaj je imal jednu kariku zazor,kolko 1,15?, je imal više kompresije nego ovaj :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju