Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu
MorphiusKC:
btw kad ga verglam osjeti se miris benzina,a nigdje ne vidim da curi van,ono sto je curilo na zelenom injectoru vise ne curi posto su gumice zamjenjene,e sad,kolko sam malo gledo oko regulatora pritiska tamo sam vidio da oko rubova suzi,i btw danas je upalio kad je bio stavljen direkt benzin u cilindar,kad je gorivo izgorilo presto radit,znaci nest ne stima sa injectorima,vjerovatno plavim,posto nisam imo vise vremena danas da raskopavam,sutra cu raskopat cijeli nosac da vidm sta radi plavi injector
MorphiusKC:
evo mali update,posto sam bio danas slobodan i imo sam vremena da malo sarafim,reko idem probat skinut plavi injector da vidim u kakovom je stanju,kad sam ga skinuo imo sam i sta vidit,cijeli je bio crn,mastan,ocistio sam ga izvana,gumice su u redu kolko vidim,ni jedna nije ostecena,probat cu ga jos ocisiti kako onaj video na youtubeu kaze pa cu sastavit i vidit dal ce biti pomaka
Lenko:
Ja bih voleo kad bi ti to rešilo problem...
MorphiusKC:
i ja bi volio da je u tome problem,al po svemu sudeci ili je crko plavi,ili je zastopan,posto mi je akumulator prazan nisam uspio provjerit dal opce sta izlazi iz njega van kad verglam,danas cu probat
MorphiusKC:
evo ociscen injector,e sad,ja ga spojio na zeleni i on baca gorivo ko maglicu,samo to meni nekako slabo izgleda moram priznat,jel to mora jako sprickat ili ono samo da se vidi kako spricka?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju