Tehnički kutak > Injection
aprilia sr 50 ditech problem u ler gasu
MorphiusKC:
evo samo da napravim mali update,ovako stavljen novi kompresor,gumica nova na injectoru stavljena,da bi sad naso drugi problem,nova svijecicu sto sam kupio prije par dana ne baca opce iskru!ljepo,i kad ja stavio staru ona baca ko luda,ja fino ljepo sve to zasarafio i da ja upalim kad ono ko da ce upalit i crkne akumulator,jao al sam ga ispraznio danas,sad je na punjenju vidit cu kroz sat dva dal je bio problem u kompresoru sto je crkavo u leru
Lenko:
1. Mogao si kablovima prevezati sa auta.
2. Ne voli svaki Didi fabričku svećicu. Željcu je tek peta svećica bila dobra, ostale neispravne...
Grale:
nemoguće da ona denso ne baca iskru jer je skroz nova...
probaj sa onom ngk mojom ako je kod tebe još,je da je prdnula al baca iskru dovoljno da radi do pol gasa...
i odi u automoto s računom i tom svjećicom i reci da ti daju novu onda
MorphiusKC:
--- Citat: Grale - 05 Rujan, 2012, 19:17:41 ---nemoguće da ona denso ne baca iskru jer je skroz nova...
probaj sa onom ngk mojom ako je kod tebe još,je da je prdnula al baca iskru dovoljno da radi do pol gasa...
i odi u automoto s računom i tom svjećicom i reci da ti daju novu onda
--- Kraj citata ---
i ja sam mislio da je nemoguce da ne radi ta denso svijecica,prva pomisao je bila da je problem u kablu,prvo sam sve isprobo,ni na kraj pameti mi nije bilo da je svijecica problem...ostavio sam akumulator na punjacu cijelu noc,vidit cu poslje posla dal sve sljaka
MorphiusKC:
evo samo da javim lose vijesti,nece da pali,vergla i ko da ce ulovit al nista,vjerojatno ne dobiva gorivo na svijecicu,neznam zast...nista odustajem od solo popravaka,ide k majstoru ili cu ga zapalit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju