Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner - koji setup prijenosa???

<< < (4/5) > >>

sjakli21:
a gle remen je mijenjan u 4.mj ove godine, sad mi skuter ima 12500 km, sve je mijenjano od tih stvari, i ovi federi kvačila bijeli su najmekši od svih u pakiranju, koje da stavim onda ak su mu pretvrdi bijeli, bio sam pokušavao s žutima pa mi se skuter treso jedno par sekundi dok nije startao jer su mu oni pretvrdi bili, eto javio sam se vama da me posavjetujete šta da napravim da rješim tu rupu u gasu , kolko gr.rolice da stavim onda, koje federe jer doma imam još crne i žute, i da se to rješi fkt me živcira već

Grale:
ako imaš set malossi malih federa onda crne stavi...
ako je to runner sa onim spuhom sc08 i sl. onda rolice oko 5 g,možda i lakše kad je mekši centralni

sjakli21:
da da to je sve malossi na njemu, i centralni feder, i kvačila isto, znači sa crnima da probam i da kupim lakše rolice to bi trebalo bit bolje ziher a ? auspuh je isto tvornički od runerice nisam ga nikad ni taknuo ni niš :)
a kaj je sa diznom, i npr filterom zraka, jel tu treba šta mijenjat oće mu to išta pomoć, prvo ću ovo onda promijenit svakako

sjakli21:
i da jel ovaj bijeli centralni feder dobar il da kupim tvrđi neki ?

Jurich:
Aj kad svi pitate u vezi prijenosa...
Koliko lakse rolice idu kad se prilazi sa ljubičastog sa TC na zeleni sa TC a da ostanu isti okretaji ili cak cca200-300 veci...trenutna gramaza 6,4 i 8600okretaja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju