Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTER ENDURANCE-Novi Marof

<< < (14/18) > >>

marioro:
Tko se pokaže u dobrom svjetlu na trci možda dogodine i za ducati vozi  :drunken_smilie:...mislim šta bi vi htjeli...jbte zabavim se bolje nego u disku...Nego eto nas bi bilo 2 ekipe sigurno a možda bi i decki na beverly 400 voze open(zajedno imaju 250 kg) čisto iz zaj i svi znamo na kaj bu to licilo al nj boli k samo bi da se vozi...stoga svi koji žele neka dođu zabava zagarantirana a možda i neka NAGRADA bude :toothy9:

Tocka:

--- Citat: marioro - 02 Rujan, 2012, 14:34:15 ---Tko se pokaže u dobrom svjetlu na trci možda dogodine i za ducati vozi  :drunken_smilie:...mislim šta bi vi htjeli...jbte zabavim se bolje nego u disku...Nego eto nas bi bilo 2 ekipe sigurno a možda bi i decki na beverly 400 voze open(zajedno imaju 250 kg) čisto iz zaj i svi znamo na kaj bu to licilo al nj boli k samo bi da se vozi...stoga svi koji žele neka dođu zabava zagarantirana a možda i neka NAGRADA bude :toothy9:

--- Kraj citata ---

Potpis za ovo gore opisano... Ja se idem zabavit, izvozat... Družit... PPP.  :headbang:

steeef:
zaspamali i zasrali temu oni koi nebudu došli ni vidit trku a kamoli vozit  :icon_thumright:

nidjo180sp:

--- Citat: steeef - 03 Rujan, 2012, 11:23:50 ---zaspamali i zasrali temu oni koi nebudu došli ni vidit trku a kamoli vozit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis ko kuca  :headbang:

Pupo:
Zašto 2 skutera? Jel nije poanta endurancea da jedan skuter/motor/auto izdrži što dulje? 2 vozača svakako da, al 2 skutera je bzvz. Nisam nigdje baš vidio praksu takvu da se sa više vozila natječe za jedno mjesto u poretku.

I da nabrojiš nekoliko razloga zašto bi trebalo bit 2, ostaje ti ono da koliko ćeš timova skupit sa 2 skutera?  1 skuter, 2 vozača i peri  :)

EDIT:

Ispričavam se što nisam pročitao temu do kraja, možda se i spominjao ovaj problem  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju