Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTER ENDURANCE-Novi Marof
marioro:
Tko se pokaže u dobrom svjetlu na trci možda dogodine i za ducati vozi :drunken_smilie:...mislim šta bi vi htjeli...jbte zabavim se bolje nego u disku...Nego eto nas bi bilo 2 ekipe sigurno a možda bi i decki na beverly 400 voze open(zajedno imaju 250 kg) čisto iz zaj i svi znamo na kaj bu to licilo al nj boli k samo bi da se vozi...stoga svi koji žele neka dođu zabava zagarantirana a možda i neka NAGRADA bude :toothy9:
Tocka:
--- Citat: marioro - 02 Rujan, 2012, 14:34:15 ---Tko se pokaže u dobrom svjetlu na trci možda dogodine i za ducati vozi :drunken_smilie:...mislim šta bi vi htjeli...jbte zabavim se bolje nego u disku...Nego eto nas bi bilo 2 ekipe sigurno a možda bi i decki na beverly 400 voze open(zajedno imaju 250 kg) čisto iz zaj i svi znamo na kaj bu to licilo al nj boli k samo bi da se vozi...stoga svi koji žele neka dođu zabava zagarantirana a možda i neka NAGRADA bude :toothy9:
--- Kraj citata ---
Potpis za ovo gore opisano... Ja se idem zabavit, izvozat... Družit... PPP. :headbang:
steeef:
zaspamali i zasrali temu oni koi nebudu došli ni vidit trku a kamoli vozit :icon_thumright:
nidjo180sp:
--- Citat: steeef - 03 Rujan, 2012, 11:23:50 ---zaspamali i zasrali temu oni koi nebudu došli ni vidit trku a kamoli vozit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis ko kuca :headbang:
Pupo:
Zašto 2 skutera? Jel nije poanta endurancea da jedan skuter/motor/auto izdrži što dulje? 2 vozača svakako da, al 2 skutera je bzvz. Nisam nigdje baš vidio praksu takvu da se sa više vozila natječe za jedno mjesto u poretku.
I da nabrojiš nekoliko razloga zašto bi trebalo bit 2, ostaje ti ono da koliko ćeš timova skupit sa 2 skutera? 1 skuter, 2 vozača i peri :)
EDIT:
Ispričavam se što nisam pročitao temu do kraja, možda se i spominjao ovaj problem ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju