Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTER ENDURANCE-Novi Marof

<< < (11/18) > >>

stunt_master:

--- Citat: Suhy - 30 Kolovoz, 2012, 12:27:40 ---Može pazi da salto ne napraviš na startnoj liniji kad krećeš  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
:notworthy:     :toothy12:

the_ilusionist:
Po meni cijeli endurance gubi smisao kad se vozi na 2 skutera.. pa u tome i je cilj da se ima jedan skuter, dva vozaca, da se nadolijeva benzina, treba bit brz u svemu tome.. sta kad su dva trkaca na dva skutera, jedan izadje drugi uđe.. a u međuvremenu dok drugi vozi moze generalku na skuteru napravit... po meni bi trba bit jedan skuter dva vozaca... tako se vani vozi... sve na jednome skuteru... to je moje misljenje, moze van odgovarat mozda ne...  :hello:

DeLUX:
ja se slažem s tom idejom i takav i je endurance, ali već na početku sezone su se odredila neka pravila ajmo reć i sad ako se to promjeni napravit će se sranje isto kak se napravilo na marofu sa zamjenom mjesta i kontra krugom pa niko nije znao na kojoj je startnoj liniji...šta se tiče stvari vani, ja mislim da se to ne mora uspoređivat s nama i našim trkama jer nema smisla niti je išta isto kao kod njih..sad ovaj endurance nek bude kako bude ionako je zadnja trka, a za iduću me ionako boli briga kad ne mislim vozit  :hello:

zrakoplovac:
definitivno bi s jednim skuterom bilo zanimljivije i napetije,timski rad i dobra organizacija tima je važan dio takvih događaja,a onda sve ostalo...ako budem imal vremena oko tog datuma kaj još nije sigurno,vozil bi  :jerk:  :headbang:

Suhy:
Bilo bi jebački da se ide sa 1 skutom al kaj bi onda bilo dođe lik sa bautekom i lik ne treba ni ulje točit ni bengu sam vozi full gass :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju