Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTER ENDURANCE-Novi Marof

<< < (2/18) > >>

zich:
Dal je rasvjeta dovoljna i da li je potrebno/dopusteno imati svjetla?

Zakaj klase ne budu klasika ( rooky, open, no limit ), a koliko ce tim imati skutera je njihova stvar ( da li ce cekati za tocenje, hladenje, premjestanje) samo je bitno da su svi skuteri u timu u toj klasi.

gumy:
Vidimo se, to ce 2 dana biti?

Tiho:
Sinisa(the ilusionist)i ja vjerojatno dolazimo sa Zipom 172  :icon_thumright:

J.U.R.C.A:
dovezite neki kramp meni da imam s cim vozit :) . vi i tako (srad i ti imate tih skutera dole u garazi : ) ) ...obecajem da ovaj put necu rusit DOTTOREA : )  :toothy3: :toothy11: :toothy9: :toothy12:

Josip:

--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Kolovoz, 2012, 17:04:27 ---dovezite neki kramp meni da imam s cim vozit :) . vi i tako (srad i ti imate tih skutera dole u garazi : ) ) ...obecajem da ovaj put necu rusit DOTTOREA : )  :toothy3: :toothy11: :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---

bili smo srad i ja zadnji put kad ste se ti i mario ganjali  :toothy12:

srad-a bi trebalo nagovorit

--- Citat: Tiho - 24 Kolovoz, 2012, 22:02:44 ---Sinisa(the ilusionist)i ja vjerojatno dolazimo sa Zipom 172  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:omfg:  oooo shit! bit ce padanja  :toothy12:
jel samo zip ili ima jos nesto? oce hose armando s vama?

--- Citat: DeLUX - 24 Kolovoz, 2012, 10:44:28 ---2 skutera, 2 vozača u timu, izmjena svakih 15-20min..start bi napravio da su skuteri na jednom strani, a vozači na drugoj i kolega ti drži upaljen skuter pa ti na spuštanje zastavice trčiš do skutera i gas..
to je neki moj prijedlog ako se već bude nas vozače slušalo  :toothy11:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: odlicna ideja, trebali bi organizatori razmislit o ovome  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju