Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTER ENDURANCE-Novi Marof
gumy:
pa šta, kolko nas tu su studenti pa se skrpa kraj s krajem
osobno u 7god studiranja sam radio na neznam kolko poslova i ak oćeš zaradit pare za nešto onda stisneš i radiš
Poggiali:
znam ali opet postoje neki drugi prioriteti...ne mogu si dozvolit luksuz da rasipam pare na takve stvari :/
Nix666:
gumy jedini rekao pravu riječ u zadnjih 10 postova...nismo svi tajkuni koji si mogu dozvoliti da potrgaju plastike na skuteru i da ga poslije bace...po meni bi trebala biti prednost da voze 2 vozača s jednim skuterom, jer nemaju svi skutere za stazu...90% ljudi ovdje koristi skuter za svaki dan....ako cvikne cvikne, moj problem...i to se pogotovo odnosi na base gdje neće svaki doći za skuterom za po doma na stazu...ako base ne može izdržati 3 sata onda sve u k**ra*
zich:
Decki ne ide se u svatove bez kurca
Isto tako se ne ide voziti utrka bez motora
Da budemo na cisto, utrke su gust, ali i luksuz, a luksuz kosta. Tako da su onda utrke ipak za one koji su spremni platiti ali ce i uzivati.
Ja osobno ne bi vozio sa skuterom za svaki dan, ali za 2-3 tkn se moze sloziti skuter koji ce biti samo za po stazi i kojega ti nece biti zao.
Nix666:
--- Citat: zich - 29 Kolovoz, 2012, 19:11:32 ---Decki ne ide se u svatove bez kurca
Isto tako se ne ide voziti utrka bez motora
Da budemo na cisto, utrke su gust, ali i luksuz, a luksuz kosta. Tako da su onda utrke ipak za one koji su spremni platiti ali ce i uzivati.
Ja osobno ne bi vozio sa skuterom za svaki dan, ali za 2-3 tkn se moze sloziti skuter koji ce biti samo za po stazi i kojega ti nece biti zao.
--- Kraj citata ---
ajde mi riješi skuter za 3 tkn i ja ti dam još 2
neideš baš bez kurca, ali možeš i s malim :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju