Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian - Napokon stavljen kit :)
markocelic:
ja sam isto narucio kit i u pon cu ga stavit ajd mi reci kolika je razlika???
i el si mjenjao opruge i rolice ??? ono da ima visi start??
baco:
--- Citat: zvonkec_92 - 05 Rujan, 2012, 09:48:52 ---jaooo majstori. usisni vetil je previse zategnut..i taman nakon par km kad se masina zagrije ventil pocne propustat kompresiju i zato baca benzin na filter i nece palit..
--- Kraj citata ---
Uvisni ventil, mislis na vakum ventil? Ako ne molim te objasni njabu!
--- Citat: markocelic - 05 Listopad, 2012, 23:47:00 ---ja sam isto narucio kit i u pon cu ga stavit ajd mi reci kolika je razlika???
i el si mjenjao opruge i rolice ??? ono da ima visi start??
--- Kraj citata ---
I kako si zadovoljan, moj ide na ravno 70 km/h, ubrzanje je dobia. jesi stavlja diznu vecu?
steeef:
zvonkec oće reć da su pretegnuti ventili na glavi (imaš usisni i ispušni) pa da je to problem..
vakum ventil je drugo :P
moj prije nego sam stavil kit po ravnici je nabral nekih 65 do 67 sad s kitom ide 80 bez problema a pošto nemam regu po ulici to nabere pa mi fali ceste da vidim kolka mu je krajnja u biti..vidim i na variomatu da mi fali skoro 3 mm da remen se digne do vrha..još je u biti sve novo i nerazrađeno i kit i remen..fino vuče,ima moment ima sve..s tim da su i federi kuplunga seriski,varimat je seriski al sam olakšal rolice..
diznu sam ostavil serisku jer mi je i na 50cc karb zaljeval da to nije bilo normalno..i sad mi je malo bogatija smjesa al budem još to poštelal..i glava je malo 'sređena' :P
možda te čok zeza..a jel na kurblu pali normalno?
ziloryder:
Nezeza ga karb. i meni se to dogadja ides ga upalit nece dodas gasa on samo prdne nesto kroz karburator, I tek onda ti treba jos 5x puta zakurblat, Al kad upali no problem!
Usisni ventil pretegnut to je zvonkecova teorija, i uvjerio sam se kad sam vidio da je u usisnom kanalu garezi skoro ko i na auspuhu!
baco:
--- Citat: steeef - 15 Veljača, 2013, 12:42:58 ---zvonkec oće reć da su pretegnuti ventili na glavi (imaš usisni i ispušni) pa da je to problem..
vakum ventil je drugo :P
--- Kraj citata ---
xD dobro da neznan di je to xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju