Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian - Napokon stavljen kit :)

<< < (8/11) > >>

baco:
Kako da to napravim?
Otvoreni su skroz? nemaju onog gumenog crijeva.
a na ventilator sam dodao komad cijevi da bolje ulazi zrak, kako se to zove nemam pojma :D

baco:
Naravno sranj_

Stavia sam diznu 90, skuter trokira na gasu, na nogari lipo radi....
Pokusava sam namistit karburator....

Nisam nista dobia.
Najbolje vrti kad je vijak skoro zatvoren!!!!!! Ali i dalje trokira....

Popizd_a sam totalno!!!!!

stunt_master:
jesi prosiriva navoj il si nasa diznu m4 ??

ak ti trokira i najbolje radi kad je zatvoren vijak, to je najverojatnije fals zrak, pogledaj prirubnice jesu ti slucajno ispucale il da ti negdi ne vuce falsic...

zna se desit kad skidas karb da se te prirubnice ispucaju mal od najmnajih micanja  kak su stare pa dok prckas po njima

baco:
Gleda sam nema nigdje fals zraka iako je ono kolino od karburatora sta ide u glavu motora, malo popucali ali nista extra.....
Misli da je problem u tome sta samo stavi diznu 90 i ostavia iglu na najvishem polozaju, maloprije sam vratia na srednju i otvoria zrak na karbu za 2 kruga, nisam moga probat morot jer je kasno, pa cu sutra kad krenem na posao.
Nadam se da je to-to!

stunt_master:

--- Citat: baco - 30 Kolovoz, 2012, 23:46:29 ---Gleda sam nema nigdje fals zraka iako je ono kolino od karburatora sta ide u glavu motora, malo popucali ali nista extra.....
Misli da je problem u tome sta samo stavi diznu 90 i ostavia iglu na najvishem polozaju, maloprije sam vratia na srednju i otvoria zrak na karbu za 2 kruga, nisam moga probat morot jer je kasno, pa cu sutra kad krenem na posao.
Nadam se da je to-to!

--- Kraj citata ---
vidi svijecicu jel boja valja,pa ces skuzit dal je siromasna smjesa ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju