Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian - Napokon stavljen kit :)

<< < (3/11) > >>

stunt_master:
ja imam 88 diznu na 50 cc i gljivi, sad vidi kak ce se tebi ponasat, ako ces gljivu stavljat mislim da bi ti veca trebala par brojeva  :dontknow:

Ivan46:
baco vidim da si iz splita,nadi nekog tamu u splitu ko zna stelovati karb,pa neka ti to nastela kako bog zapovjeda.

i nemoj slusati tu ove,samo ces si napraviti sranje.

ziloryder:
Baco i meni se to desi nekad, Kad vozis 20 i dodas gas malo zatrokira jel tako? Neznam zbog cega,

Moras stavit vecu diznu, ja sam 400 prvih kilometara sa org. diznom presao jer sam je cekao 35 dana, Sad se skut preporodio,al problemcic taj sa karburatoron jos nisan rjesia

stunt_master:

--- Citat: Ivan46 - 24 Kolovoz, 2012, 12:15:34 ---
i nemoj slusati tu ove,samo ces si napraviti sranje.

--- Kraj citata ---
:dontknow:

nevidim u cem je problem, bolje poslusat ljude koji su probali nego nekakve "servisere,i mehanicare" koji uglavnom uniste sve sta im das da urade jer misli da znaju,a neznaju...

baco:
Slazem se sa svime sta ste rekli
--- Citat: ziloryder - 24 Kolovoz, 2012, 12:22:06 ---Baco i meni se to desi nekad, Kad vozis 20 i dodas gas malo zatrokira jel tako? Neznam zbog cega,

Moras stavit vecu diznu, ja sam 400 prvih kilometara sa org. diznom presao jer sam je cekao 35 dana, Sad se skut preporodio,al problemcic taj sa karburatoron jos nisan rjesia

--- Kraj citata ---
da tocno to!

Necu ic na glivni ni ista extra, trbalo mi je samo da povuce i pa ide uzbirdo.....

Rado bi nasa nekog iz Splita, ali neznam koga :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju