Sportski kutak > Sve vezano za utrke
16.09.2012.(nedjelja) Oroslavje-Kup Grada Zagreba (gradska utrka)
Runner619:
Jbg odma bi se prijavio da imam licencu ili vozacku :/
nidjo180sp:
--- Citat: Runner619 - 12 Rujan, 2012, 21:36:32 ---Jbg odma bi se prijavio da imam licencu ili vozacku :/
--- Kraj citata ---
otidi napravit ljecnicki i sa time samo dodi,ostalo se bude rijesilo na licu mjesta,dobis jednodnevnu licencu i vozis :icon_thumright: ako si maloljetan moras imat i potvrdu od staraca
Runner619:
Kakvu potvrdu,na kaj da mi se potpiše?
nidjo180sp:
--- Citat: Runner619 - 13 Rujan, 2012, 07:51:03 ---Kakvu potvrdu,na kaj da mi se potpiše?
--- Kraj citata ---
na celo :icon_thumright: pa na papir nek napise da je suglasan/na da moj sin taj i taj sudjeluje na moto utrci koja se bude odrzala tad i tad i to je to,na kraju vlastorucni potpis i gotovo...cak mislim da imas na hms-u orginal koji mozes isprintat,pogledaj malo :hello:
Runner619:
--- Citat: nidjo180sp - 13 Rujan, 2012, 22:12:15 ---
--- Citat: Runner619 - 13 Rujan, 2012, 07:51:03 ---Kakvu potvrdu,na kaj da mi se potpiše?
--- Kraj citata ---
na celo :icon_thumright: pa na papir nek napise da je suglasan/na da moj sin taj i taj sudjeluje na moto utrci koja se bude odrzala tad i tad i to je to,na kraju vlastorucni potpis i gotovo...cak mislim da imas na hms-u orginal koji mozes isprintat,pogledaj malo :hello:
--- Kraj citata ---
zatvorene su prijave
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju