Sportski kutak > Sve vezano za utrke

16.09.2012.(nedjelja) Oroslavje-Kup Grada Zagreba (gradska utrka)

<< < (23/28) > >>

vale_46:
zich eto vidiš da može skuter ići po krugu puno bolje sam kad je kako treba uštelan i da ovi nemaju ko zna šta u motoru i da smo si svi tu negdje ;)

DeLUX:

--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2012, 13:13:25 ---lux fala  :) rezultati su ocekivani jedino ovaj sose me nesto iznenadio decko ima potencijala cul sam da vam je puhal cijelo za vratom xD

--- Kraj citata ---

dobro vozi i siguran sam da će na marofu bit konkurentan..samo tamo ga je ubila ravnica  :)

nidjo180sp:
evo da i ja nekaj napisem  :icon_biggrin:

dodoh,vidjeh,pobjedih  :prvi:

zajebavam se,znaci dosli u subotu,slozili boks i smjestili se i onda nas je zich za okrijepu ponudil za litrom vodke i preko nekoliko red bulla  :toothy12: a ne,uopce nije nestala za 15 minuta  :icon_biggrin: narucili picu iz oro goro od koje smo svi plakali skoro,ti mater tak ljutu picu u zivotu nisam jel  :laughing3: naravno,svu tu ljutinu smo morali ublaziti sa preko nekoliko litara pive i gemista od domaceg vina u narodu poznatijeg kao delanec  :toothy9:  kakve smo sve avanture nakon toga imali necu ni pisat jer nema dosta stranica za sve  :laughing7: ubilo me cekanje..trening u 11,utrka u 5,a likovi sa oldtajmerima se ne gase,jos uvjek mi u glavi zuji od njih  :toothy10: sve u svemu super vikend,zadovoljan rezultatom i organizacijom,ko nije bil nek mu bude zal jer nezna kaj je propustil  :hello:

DeLUX:
lažeš..naprali su te svi, pogotovo zadnja 2 kruga  :dontknow:

nidjo180sp:

--- Citat: DeLUX - 17 Rujan, 2012, 15:48:49 ---lažeš..naprali su te svi, pogotovo zadnja 2 kruga  :dontknow:

--- Kraj citata ---

svi osim tebe :icon_biggrin:
imas srece kaj su ovi sjebali sa rezultatima pa si prvi,gumeni te je namazal ko nutelu na kruh  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju