Tehnički kutak > Blokade

cpi aragon gp

<< < (5/8) > >>

dino_sk:

--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:44:37 ---Jel moguce da svi toliko dobijate skidanjem prstena variomata,ja sam skinuo prsten i umjesto 45 ide mi skuter 50,radi se o genericu xor,jel moguce da  ima jos neku blokadu sem jos ove sa auspuha,ima li neka treca i koja...

--- Kraj citata ---
ma na genericu je auspuh totalno u banani mijenjaj to pod hitnoo  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ha-Hu:
Pozdrav ljudi

Ovom mom  stanu okretaji na 7-8 i ni milimetar vise ne moze. Po ravnom ide oko 65 a nizrdo oko 77 . Dali je to sto se tice okretaja riječ o el. lokadi ili ???

skorpion40:
to ti je to sa serijalom,rekao sam ti i,vrti se oko 7500 okretaja i brzina 60-65.nemoj ništa više očekivati.

ichko:

--- Citat: dino_sk - 03 Lipanj, 2008, 23:36:59 ---
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:44:37 ---Jel moguce da svi toliko dobijate skidanjem prstena variomata,ja sam skinuo prsten i umjesto 45 ide mi skuter 50,radi se o genericu xor,jel moguce da  ima jos neku blokadu sem jos ove sa auspuha,ima li neka treca i koja...

--- Kraj citata ---
ma na genericu je auspuh totalno u banani mijenjaj to pod hitnoo  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Bi vrlo rado al nemogu nac nigdje onaj tvoj zx mi je extra bio al jbg zakasnih za njega...evo i oglas sam postavio al isto nidje nema...

Ha-Hu:
Pozdrav

Koliko dođe novi ZX

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju