Tehnički kutak > Blokade
cpi aragon gp
dino_sk:
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:44:37 ---Jel moguce da svi toliko dobijate skidanjem prstena variomata,ja sam skinuo prsten i umjesto 45 ide mi skuter 50,radi se o genericu xor,jel moguce da ima jos neku blokadu sem jos ove sa auspuha,ima li neka treca i koja...
--- Kraj citata ---
ma na genericu je auspuh totalno u banani mijenjaj to pod hitnoo :icon_thumright: :icon_thumright:
Ha-Hu:
Pozdrav ljudi
Ovom mom stanu okretaji na 7-8 i ni milimetar vise ne moze. Po ravnom ide oko 65 a nizrdo oko 77 . Dali je to sto se tice okretaja riječ o el. lokadi ili ???
skorpion40:
to ti je to sa serijalom,rekao sam ti i,vrti se oko 7500 okretaja i brzina 60-65.nemoj ništa više očekivati.
ichko:
--- Citat: dino_sk - 03 Lipanj, 2008, 23:36:59 ---
--- Citat: ichko - 30 Svibanj, 2008, 20:44:37 ---Jel moguce da svi toliko dobijate skidanjem prstena variomata,ja sam skinuo prsten i umjesto 45 ide mi skuter 50,radi se o genericu xor,jel moguce da ima jos neku blokadu sem jos ove sa auspuha,ima li neka treca i koja...
--- Kraj citata ---
ma na genericu je auspuh totalno u banani mijenjaj to pod hitnoo :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bi vrlo rado al nemogu nac nigdje onaj tvoj zx mi je extra bio al jbg zakasnih za njega...evo i oglas sam postavio al isto nidje nema...
Ha-Hu:
Pozdrav
Koliko dođe novi ZX
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju