Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.
walkay:
Ja sam ponudio, u ponedjeljak imam vremena, mogu doci nesto pomoc, pa ti kako hoces!
denis...:
a malo novih slikica...
Domba:
I danas se malo sarafilo. Dosao sam do nekih zamisli kako blokirati vario bez buzzeti blokatora i radi i skinuo vario. Stanje, opca katastrofa. Variomat se poceo ljustiti isto kao i nepokretni dio, netko je unutra nagurao, valda cekicem, rolice. Topov variomat je u pitanju, i netko je stavio 16x13 7g malosi rolice. Jos sam se cudio kada sam izvukao variomat gdje su rolice a one stoje u variomatu naopako okrenutom :). Jos od stvari Topov remen je bio gore.
Uskoro cu valjda otvoriti cijelu mašinu.
Evo nesto fotki.
Domba:
Danas raskopali blokove. Pralas bio domacin, Kamba i Robi bili glavni i odgovorni za rad, ja donio pacienta i kolu. Zakljucak, maška je rastavljenja, pacijent ziv i u rinfuzi :) Vjerovatno ce ici i novi blokovi jer je ovima otisao prihvat za centralni nogar, netko je to uspio sjebati. Ubiti ide cijela nova narudjba...
Nego saznao sam za jedan super_über_cool muzej kod Robija. Dakle muzej razjebanih dijelova i u te svrhe sam poklonio varimat i remecu :). Pozivam i druge da poklone stvari :)
Fotke mozda sutra.
Sada polako slazem sve na papir i kada vidim koliko je to novaca i kada skupim novce krece kupovina dijelova i sastavljanje maške.
Kamba:
....bilo mi je drago... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju