Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Dovezao Kiviju polubrata... Dragstera.

<< < (22/31) > >>

Domba:

--- Citat: Kamba - 08 Rujan, 2012, 17:11:06 ---....ako budeš radilicu vadio van sam,zagrij blokove fenom jebački,ali prvo skini šarafe sa blokova...i onda rastavljaj blokove,lakše ide van...ili ostavi nama... ;)

--- Kraj citata ---

Ostalo ostavljam Vama, za sada nista vise ne diram... Imam jos nekih cudnih stvari, ali to ostavljam vama.

--- Citat: mhr-team - 08 Rujan, 2012, 18:16:40 ---ako budeš trebao piaggio lc blokove sa radilicom slobodno se javi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A sta da radim sa pia blokovima? :O
Dragster je mina :).
Necu variti po rami :)

mhr-team:

--- Citat: Domba - 09 Rujan, 2012, 11:53:26 ---
--- Citat: Kamba - 08 Rujan, 2012, 17:11:06 ---....ako budeš radilicu vadio van sam,zagrij blokove fenom jebački,ali prvo skini šarafe sa blokova...i onda rastavljaj blokove,lakše ide van...ili ostavi nama... ;)

--- Kraj citata ---

Ostalo ostavljam Vama, za sada nista vise ne diram... Imam jos nekih cudnih stvari, ali to ostavljam vama.

--- Citat: mhr-team - 08 Rujan, 2012, 18:16:40 ---ako budeš trebao piaggio lc blokove sa radilicom slobodno se javi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

A sta da radim sa pia blokovima? :O
Dragster je mina :).
Necu variti po rami :)

--- Kraj citata ---

auuu istina, malo sam se zamislio  :toothy3:

zich:
Ta rama je ko rođena za varenje i pilanje.

Domba:
nema pilanja i kemije, sve kako je se radi... Tako da ce mina maska gore. A zivim u nekoj ludoj nadi da cu naci ramu na veliku tablicu sa papirima za smijesne pare :)

mhr-team:

--- Citat: Domba - 11 Rujan, 2012, 20:16:32 ---nema pilanja i kemije, sve kako je se radi... Tako da ce mina maska gore. A zivim u nekoj ludoj nadi da cu naci ramu na veliku tablicu sa papirima za smijesne pare :)

--- Kraj citata ---

nada zadnja umire  :headbang:
nada je kurva  :toothy3:

našao ili ne našao, bitno da ti to sve fino složiš i urediš ga... posla vidim ima preko glave, ali samo polako... sve se može kad se hoće  :icon_thumright:

p.s. što će biti sa rame? ostaje takva kakva je samo ćeš je očistiti? farba se? plastificira? boja?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju