Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha neos by Crazy Kuree

<< < (16/26) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: vasso123 - 21 Rujan, 2008, 22:23:17 ---Jbg,ti sad s konja na magarca

--- Kraj citata ---
mislim da će s ovim ić bolje nego ikad hehe sa shotom se prevrtavo ovo je idealno još prirubnica aluminiska 24 mm , šta mi preporučate da nekako to ispeglam ili da povarim i zbrusim?

Crazy Kuree:

evo auspuh kako izgleda nakon što sam se malo zajebavo s njim hehe neće se ni vidit udubljenje kad se namontira, ovo se vidi jer je tako slikano na osvjetljenju da se vidi da se ne može ispravit da bude savršeno haha

vasso123:
Nije lose,al ja mislim da je taj auspuh malo preslab,da neces bas bit sretan performansama

Crazy Kuree:

--- Citat: vasso123 - 01 Listopad, 2008, 23:31:32 ---Nije lose,al ja mislim da je taj auspuh malo preslab,da neces bas bit sretan performansama

--- Kraj citata ---
u ragu je sa RR om ja sam min htio ZX ovaj put hehe jedino šta me čudi u auspuha je promjer rupe na flanđi kao u shota 22mm ne kužim otkud toliko da je slabiji... a Klip danas stigo za replicu a pare još nisu stigle od auspuha, nadam se da će sutra stić da to više skopim da čujem taj zvuk hehe

Crazy Kuree:
zvuk ima ko runner 180 sa seriskim auspuhom i gljivom hehe a ide super onako kako sam očekivo a još nisam poštelovo, treba mi dizna oko 100 broja neznam zašto mislim da ne vuče fals nigdje jer je sve dobro zadihtano i stavio sam metalne lamelice hehe trebam igličasti diznu i lamelice kupit a to za ljeto će bit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju