Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Yamaha neos by Crazy Kuree

<< < (14/26) > >>

Crazy Kuree:
aeroxa tog sa mja slago: Malossi sport 70 (novi klip), MHR multirvar,yasuni R, 17.5, e5, delta itd , a onaj fićin runner je imo due + hehe a žalio se da mu trokira šta ću ja kad nije podesio ja sam mislio da će me pojest ipak je to due+

interceptor:
vidio sam......jesi bio ti poslije na svirci ?? i do kada si ostao na svirci (ako si bio) ??.....jučer baš ja i frend pričamo o susretima....prošle godine na susretima u Županji.....je li taj tvoj Neos bio Zelene boje ??

Crazy Kuree:
A bio sam od pola 10 do pola 11 imo prometnu prije granice pa nisam htio dugo bit (srećom u autu), taj zeleni je bio od mog frenda moj je uvijek bio ovaki samo prije puno ljepši jer nije bilo padova puno

Crazy Kuree:
evo malo da oživim ovaj shit na zimu planiram ugradit plastiku od aeroxa napred i ofarbat skuter... e sad zaribo iz N.N razloga al eto kupio sam MHR replicu staru i TP prirubnicu poliranu iznutra (dobje se u mikuni tm24 karb) evo slika od novi fancy djelova:

Koliko je ljepša ova metalna i dosta je veća hehe ma zadovljan sam, sad mi neće bit reduciran na 20 moj 21 karb i smjesa će brže da klizi a i sad bi mogo neke sheme izvodit da radi malossi boost botlle.... trebam Shot mjenjat za neki slabiji auspuh uz nadoplatu tuđu hehe i onda ponovo palim

gumy:
dobit ćeš bolji odaziv na gas s tom prirubnicom, samo dobro iskemijaj onda da stane 21 karb da ne vuće falš zrak da ne skikne ti opet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju