Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
Crazy Kuree:
A neznam čuo sam da preko 10000km je pitanje kad će stat tj na 5000km bi ja mjenjo kariku pa na 10000 klip al to nemore tak iako ga shot ne kida
Crazy Kuree:
More propalo a ovak skupim pare za: Klip novi, novi remen, cnetralni, lulicu od svijećice i semering, U mag moto u vinkovcim i čekam tjedan dana i dođe samo klip i to 47 a ne 47.6 ili 47.8 (ja reko koji imadnu na lageru) šta najgore mater moja išla po to i ja nju nazvo i kaže 47.6 reko taj trgovac i dođe ona kući a ono 47 klip j#bo sam milione bogova, lulicu, semering, remen i novi žičani kabal od bombine sam kupio već,, eto koliki sam baksuz a mjesec i po dana čekam da popravim i eto na kraju :confused5:
interceptor:
E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ??
Crazy Kuree:
--- Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2008, 12:29:50 ---E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ??
--- Kraj citata ---
:laughing7: jesam
interceptor:
--- Citat: Crazy Kuree - 24 Kolovoz, 2008, 14:47:44 ---
--- Citat: interceptor - 24 Kolovoz, 2008, 12:29:50 ---E, care.....je si li ti bio jučer na moto susretima u Županji i bio PRVI sa Neos-om u klasi 50 ccm ??
--- Kraj citata ---
:laughing7: jesam
--- Kraj citata ---
Svaka čast ! :notworthy: :notworthy:
(a i puno natjecatelja je biloooo u toj klasi...... :toothy12: :toothy12:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju