Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Yamaha neos by Crazy Kuree
Crazy Kuree:
po onom putu teško da bi držala koja guma na ovom setupu lOl.... svjećica mi crna sa 90 diznom sad bi trebo stavit 85 diznu i trebam rolice 5.5g jer s ovim prevrtava previše (4.7g), u startu mi bio problem kad krenem koda nešta preskoči i onda trgne oće zube pokidat od variatora i zvjezde ja skinem kvačilo da nisu osigurači poispadali a ono po ferodama ima masti i po zvonu malo pa sam to očistio i pošmirglo sad je Ok jedan problem manje... trebo bi Km/h sat napravit ako se more pa bi snimku napravio da vidite malo kako to ide :toothy10:
Crazy Kuree:
E da podjelim s vama planove za budućnost: kit Due+ modularna glava, LC bez vodene pumpe (električna bosh pumpa ide), malossi usis i prirubnica, novi remen, semeringe, iridium svjećica, farbam cjelog u Crno i najvjerovatnije tamno crveno, prednju plastiku prerađujem stavljam od aeroxa (preko svjetala evil look) ,molim Boga da sve bude po planu i ostvari se sve kako treba :headbang: a due + će da gori ako bude :laughing7:
vpucko:
na samo mjesec dana za taj setup pa di ces radit jbt?
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 22 Srpanj, 2008, 03:36:32 ---na samo mjesec dana za taj setup pa di ces radit jbt?
--- Kraj citata ---
Pa to sto je nabrojao mozes zaraditi u 10 dana bez problema.
gumy:
ne bi se ja baš igrao sa el pumpom bez nekog pokazivača temp., i napravio bi da se pali na prekidač, jer teško da će se skuter ugrijati dok pumpa ta stalno tera vodu.. a zašto uzeti due modular kad je tpr od njega skuplji 100-ak kuna..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju